Indkøbskurv

4Smarts Sling Case Samsung Galaxy S20 Håndværker Cover m. Strop - Sort / Gennemsigtig

Varen er udgået
  • Lagerstatus

    Udgået
  • Gratis Retur

    30 dages returret

Tyske 4smarts designer og producerer kvalitetstilbehør til smartphones og tablet. Deres sortiment er bredt, f.eks. har de alt indenfor kabler, covers, panserglas og bilholdere. 4smarts går ikke på kompromis med kvalitet og af den grund får du altid et produkt, der virker som det skal.

Dette Samsung Galaxy S20 cover er lavet i plastik. Plastik er hårdfør og holder altid en god pasform.

Coveret er gennemsigtigt og bevarer derfor det flotte design på din Samsung Galaxy S20 bedst muligt.

Et håndværkercover til Samsung Galaxy S20 som dette beskytter din enhed ekstra godt mod ridser og skrammer, som kan forekomme i forbindelse med stød eller slag. Dette Samsung Galaxy S20 håndværker cover har ligeledes et design som giver bedre stødabsorbering. Coveret er udarbejdet således at det absorberer størstedelen af den kraft fra stødet, som er resultatet af et hårdt slag eller et decideret tab af enheden, som jo desværre kan ske. Ved brug af et hårdfør Samsung Galaxy S20 cover som dette minimerer du risikoen for at din enhed tager skade. Du kan have dette stærke Samsung Galaxy S20 cover med dig stort set overalt, da din enhed er godt beskyttet hele tiden.

Model Samsung Galaxy S20
EAN 4250774950032 Vare nr. 4148849337 Type Bagside Cover, Håndværker Cover Brand 4smarts Farve Sort, Gennemsigtig Materiale Plastik