Lækker iPad Air 2 Cover ved TrendCover

iPad Air 2 er den helt nye model indenfor iPad serien. Ligesom dens forgænger, så er iPad Air 2, en mindre tablet end de originale iPads. Vi har derfor tilpasset vores produktsortiment, til også at huse kvalitets iPad Air 2 covers. Vi har mange forskellige varianter og farver, derfor kan du med garanti finde et iPad Air 2 cover, som passer perfekt til dine behov, ønsker og din selvrealisering. Et cover er ikke bare et cover, betragt det derimod som din livredder, der gang på gang træder i karakter når dit personlige held er løbet ud. Vi sætter stor pris og vægt på coverets funktion, det burde du også!
Læs mere

Sorter faldende

84 vare(r)

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

iPad Air 2

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1-36 of 84

Kvalitets iPad Air 2 tilbehør fra kendte mærker

Det er ikke kun covers, som er essentielle for din iPad. Vi har derfor også et meget bredt og nøje udvalgt sortiment af iPad Air 2 tilbehør, som tæller alt fra standere i din bil til bluetooth høretelefoner! Det er vigtigt ikke at gå ned på udstyr, sådan at du kommer i en situation, hvor du står og mangler det ene eller andet - derfor vil vi anbefale dig at være på forkant, og allerede nu købe dit iPad Air 2 tilbehør hjem. Husk vi allerede sender i dag (hvis du bestiller før kl. 16.00), og du modtager din pakke i morgen. Vi har prisgaranti på alle vores tilbehørsprodukter.
 

Find en original iPad Air 2 oplader her

Hvad er en smart tablet værd, hvis man ikke kan oplade den, når den løber tør for strøm? Ikke ret meget. Hvis du er kommet i den situation at din gamle iPad Air 2 oplader er gået død, på den ene eller anden måde, så står vi klar med et stort udvalg af opladere, som kan overtage pladsen! Vores opladere er fra flere forskellige kendte mærker, såsom Apple, Happy Plugs og Sandberg. Vi giver dig garanti for en god oplader, men husk at du skal behandle din oplader ordenligt, ellers er det lige meget hvilken kvalitet den kommer i. Et godt tip er at du ALDRIG skal hive i ledningen, men tage fat om hovedet og hive det ud, når du er færdig med at oplade dit produkt.