iPad Air (2019) cover

Du kan uden tvivl forbedre din brugeroplevelse med din nye iPad Air (2019), hvis du investerer i et cover og tilbehør til den. Hvad enten du anvender et iPad Air (2019) bagcover eller flipcover, får du suveræn beskyttelse. De fleste tablet covers er flip cover til iPad Air (2019), som både dækker bagsiden og forsiden, når de er lukket sammen. Det giver god beskyttelse ved transportering af den, men det vigtigste er de smarte funktionaliteter. Den kan f.eks. den stå selv, hvilket er smart, når du skal se serier, film osv. eller lave arbejdsopgaver på den. Når du først har brugt standerfunktionen en gang, kan du ikke undvære den.

iPad Air (2019) panserglas

For at sørge for, at der ikke kommer ridser og flænger i skærmen er det vigtigt at bruge et iPad Air (2019) panserglas. Disse er typisk lavet i hærdet glas, som har en stor grad af hårdhed, selvom det er ganske tyndt. En iPad Air (2019) beskyttelsesfilm er også en mulighed, hvis du gerne vil undgå fedtede fingeraftryk og brugsridser på skærmen.

iPad Air (2019) tilbehør

Hvis du har brug for en powerbank, et ekstra kabel, et headset eller en ny oplader til iPad Air (2019), kan vi naturligvis også hjælpe med det på trendcover.dk. 

Læs mere

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.