iPad Mini 3 cover der passer til alt

Du er så heldig at iPad Mini 1, iPad Mini 2 og iPad Mini 3 alle sammen deler samme størrelse – det betyder at de alle kan bruge de samme covers! Så hvis du har et gammelt iPad Mini 1 cover, så kan du let bruge det som et iPad Mini 2 cover osv. På TrendCover har vi dog et meget stort udvalg af alle type iPad Mini covers, hvis du nu ikke selv skulle have et gammelt liggende. Om du ønsker et hardcase, en læder etui eller noget helt tredje, så er vi helt sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte produkt! Husk at du altid kan ringe til os – eller skrive en e-mail, også vil vi hjælpe dig så godt vi kan.
Læs mere

Sorter faldende

79 vare(r)

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

iPad Mini 1/2/3

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1-36 of 79

Har du en iPad Mini 3 oplader?


Denne type af iPads er alle sammen i den nyere generation, det betyder selvfølgelig at de alle kan bruge den samme oplader – faktisk den samme opladertype som alle nye Apple produkter anvender. Det gør naturligvis dit liv meget lettere, såfremt du ønsker en ny iPad Mini 1 oplader eller en ny iPad Mini 2 oplader – fordi de bruger den helt samme oplader. Du kan altså nøjes med en enkelt i dit hjem – men vi anbefaler naturligvis at have en til hver enhed. Der er intet værre end at løbe tør for strøm, også er din husfælle stukket af med den anden. Kender du det?

Nyt og lækkert iPad Mini 3 tilbehør


Vi er ikke kun specialister indenfor covers og opladere – men derimod også lækkert tilbehør! Nogen vil mene at tilbehør, covers og opladere er det samme, men der er vi helt uenige. Der er et meget stort udvalg af tilbehørs produkter til diverse iPads, dette gør sig naturligvis gældende for iPad Mini også. Vi har samlet et lille udvalg af iPad Mini tilbehøret, om du så har en iPad Mini 1, iPad Mini 2 eller iPad Mini 3 er helt ligegyldigt. Slå dig løs!