iPad Mini 4 cover i enhver stil

Vi er så heldige at den nye iPad Mini 4 er landet. Den store forskel på denne og de ældre iPad Minis, er at den har taget den nye generation af design og software med sig – det betyder at iPaden har fået et meget lækre slut finish. På TrendCover er vi med til at hylde lækker elektronik, derfor har vi selvfølgelig et stort udvalg af forskellige iPad Mini 4 cover, sådan at du kan være med til at personliggøre og beskytte din nye tablet. Om du ønsker et lækkert læder produkt, eller et simpelt og mere håndgribeligt TPU eller plastik cover, så valget helt op til dig selv. Vi sidder dog klar på siddelinjen til at guide dig igennem hvert skridt.
Læs mere

Sorter faldende

89 vare(r)

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

iPad Mini 4

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1-36 of 89


 

Køb en kvalitets iPad Mini 4 oplader her

iPad Mini 4 har den fantastiske egenskab at den skal oplades med et lightning kabel. Det er den præcist samme type oplader som alle andre nye Apple produkter – vores sortiment er derfor meget stort. Vi har med garanti din næste iPad Mini 4 oplader på vores webshop. Vi har opladerkabler i regnbuens farver, mens de naturligvis overholder alle krav der er til elektronik. Vores produkter er CE-mærkede og er derfor godkendte i Danmark. Ønsker du flere oplysninger herom, så skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice.
 

Nogensinde overvejet iPad Mini 4 tilbehør?

Mange tænker på enten covers eller opladere når man skal shoppe til sin tablet. Vi er dog helt uenige i den påstand. Det handler lige så meget om at vælge det fedeste iPad Mini 4 tilbehør! Vi har gennem tiderne samlet et stort og bredt sortiment af sjove tilbehørs produkter, deriblandt også de praktiske og smarte gadgets. Om du ønsker lidt mere sjov i hverdagen, eller om du ønsker at gøre nogen af daglig dagens opgaver lettere, så har vi helt sikkert et alternativ for dig.