iPhone 4/4S Cover, af højeste kvalitet

iPhone 4 og iPhone 4S er efterhånden blevet et par ældre herre i iPhone-serien. De er ikke desto mindre stadig nogle høj kvalitets smartphones. Det er derfor stadig af højeste anbefaling at benytte sig af et iPhone 4 cover eller et iPhone 4S cover. Ved TrendCover hører vi tit og ofte om personer som med nød og næppe redder deres iPhones, ved blot at benytte sig af simple ting som et iPhone 4 cover eller et iPhone 4S beskyttelsesfilm. Det er altså detaljerne, de mikroskopiske detaljer, som er afgørende for om du skal betale 2.000 kr. for at få skiftet din iPhone skærm.Så kom den nye iPhone se på markedet, så mangler du et cover så find det her.

Læs mere

Sorter faldende

139 vare(r)

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

iPhone 4/4S

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende

1-36 of 139

Nyt iPhone 4 / 4S Cover


TrendCover anbefaler i stedet at du udvælger et cover blandt alle vores iPhone 4 og iPhone 4S covers, som kan være din skytsengel. På den måde slipper du ikke kun for store regninger, men du får også styr på dine nerver og kan endeligt ånde lettet op, når du bringer din iPhone 4/4S med dig omkring.
Dyk ned i vores enorme sortiment af iPhone 4 covers. Vi har alt fra hardcase covers med print, bumpers, aluminiums covers til læder etuier af ægte læder - hvis dette ikke tiltaler dig, så har vi også etuier af PU læder. Det er altså kun fantasien der sætter grænser! Husk at du til enhver tid kan gøre dit søgning specifik på ingen tid, ved at benytte dig af vores filtrering til venstre på siden.
 

Få nu den iPhone 4 oplader fikset!

Vi kender alle sammen typen som bruger sin gamle, ødelagt iPhone 4S oplader. Dette er dog os en stor gåde, for en ny iPhone 4 oplader koster altså langt fra din børneopsparing. På vores, TrendCover's, webshop har vi et stort og meget konkret udvalg af høj kvalitets iPhone 4S opladere. Vores priser starter fra 89 kr. - hvilket ikke er et stort beløb for en kvalitets oplader fra de kendte mærker. Vi taler altså ikke om billige Kina kopier, som brænder sammen og ødelægger din iPhone. I stedet taler vi om iPhone 4 opladere fra mærker som Belkin, Sandberg og Qnect. Det er altså kvalitet for alle pengene!
 

Kender du dit iPhone 4S tilbehør?

Tilbehør er ikke bare tilbehør. Gejl er ikke bare gejl. Og iPhone 4 tilbehør er ikke bare iPhone 4S tilbehør. Når man har styr på sit cover, samt sin opladningsgrej, så vil langt de fleste af vores kunder gerne have noget ekstraordinært! Dette kan vi selvfølgelig tilbyde igennem vores webshop. Ikke blot igennem vores forretningskoncept, men igennem selve vores iPhone 4S tilbehør. Sortimentet er udvalgt fra vores meget konkrete og kritiske krav. Vi går altså ikke på kompromis med kvaliteten.

Er dette ikke argumenter nok? Så husk at du altid kan livechatte med vores support i bunden af webshoppen. Du finder chatten i venstre side af shoppen. Du kan i mellemtiden tjekke vores Trustpilot profil, Mobiltilbehør. Vi er meget stolte af vores kundeservice, derfor anbefaler flere af vores kunder os gerne til deres venner og bekendte. Vi håber at vi i fremtiden også kan blive anbefalet af dig!