iPhone 7 Plus Cover


Beskyt din telefon med et flot cover til iPhone 7 Plus fra TRENDCOVER. Vi tilbyder et af landets største udvalg, og du kan med garanti også finde et cover som passer til din smag. I vores sortiment kan du eksempelvis finde et fleksibelt TPU plastik cover til iPhone 7 Plus, denne slags cover passer godt til personer hvor telefonen ikke er udsat i dagligdagen. Er du derimod personen som arbejder i et miljø hvor din telefon kan være udsat, så kan du også finde et håndværker cover til iPhone 7 plus, det specielle ved disse er, at de er ekstra hårdføre og giver bedre beskyttelse end almindelige plastik covers. Ønsker du derimod et lækkert iPhone 7 plus cover, så tilbyder vi også produkter fra en lang række kendte producenter som eksempelvis original Apple, dbramante1928 og iDeal of Sweden , dette er blot få af de brands som vi har, men fælles for dem er at de alle laver covers til iPhone 7 Plus af lækre materiale og i fremragende kvalitet. Skulle et af vores mange bagcovers ikke være det du leder efter, så har vi hos TRENDCOVER også et kæmpe udvalg af læder cover til iPhone 7 plus, disse læder covers beskytter hele vejen rundt om din telefon, og de giver samtidig også mulighed for at samle pung og mobilcover i ét.


iPhone 7 Plus Skærmbeskyttelse


Taber du din telefon, så følger der ofte en meget stor regning med, men dette kan du undgå med et panserglas til iPhone 7 Plus. Beskyttelsesglasset er lavet i ridseresistent hærder glas, som sættes ovenpå skærmen, og skulle det så ske at du tabte din telefon, så vil glasset tage så meget af slaget som overhovedet muligt. Hos TRENDCOVER har vi en masse forskellige panserglas til iPhone 7 Plus, både helt gennemsigtige og med forskellige farver langs kanterne, så der er noget til en enhver smag. En anden slags skærmbeskyttelse til iPhone 7 Plus er vores beskyttelsesfilm som er et tyndt men robust stykke plastik, som beskytter mod ridser fra eksempelvis nøgler og småsten i lommen.


iPhone 7 Plus tilbehør


Står du og skal på ferie til sommer og mangler du noget ekstra tilbehør til iPhone 7 Plus, så er du kommet til det rette sted. Hvis du skal på en lang biltur så ville det ideelle valg være en powerbank til iPhone 7 Plus, så du hele tiden har strøm på telefonen, så du kan være underholdt, eller hvis der pludselig bliver brug for et opkald. Måske skal ferieminderne foreviges, og det er altid træls at mangle en på billedet fordi at han eller hun skal være bagkameraet, dette kan løses med en iPhone 7 Plus selfiestick, så kan alle være med. Har det ovenstående ikke fanget din interesse, så tag alligevel et kig i vores sortiment, du kan med garanti finde noget efter lige netop din smag

Læs mere

Sorter faldende

171 vare(r)

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

iPhone 7 Plus

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

1-36 of 171