iPhone 9 cover

Hos trendcover finder du lige præcis det cover til iPhone 9 du har ledt efter. Og ligesom med de resterende udvalg på vores side, finder du de største brand covers til iPhones 9. Der kan bl.a. nævnes iDeal og Sweden, Richmond & FInch og selvfølgelig originale Apple iPhone 9 covers. Kvaliteten af alle covers er altid i top og der er et stor variation af designs og farver.

iPhone 9 bagcover

Det mest populære er et bagcover til iPhone 9, da den giver fri adgang til den flotte skærm, samtidig med at den giver en fantastisk beskyttelse. iPhone 9 bagcovers finder i forskellige materialer og designs. Hvis du fx. er håndværker eller fysisk aktiv vil det være oplagt med et iPhone 9 håndværker cover, med eller uden skærmbeskyttelse. Det giver en fantastisk beskyttelse mod stød ved tab. Hvis du mere er til det neutrale look, så man kan se mobilens smukke design, så er et gennemsigtigt iPhone 9 cover valget for dig.

iPhone 9 panserglas

Displayet fylder hele skærmen, derfor kan det være en nødvendighed med iPhone 9 skærmbeskyttelse. De findes i forskellige udgaver, alt efter ens behov. Er du den kluntede type der ofte taber din mobil eller udsætter den for slag, så vil vi klart anbefale et panzerglas til iPhone 9. Hvis du er mere forsigtig kan det være nok med en iPhone 9 beskyttelsesfilm. Den beskytter mod ridser som mobilen let kan få, hvis den fx. ligger i håndtasken sammen med nøgler mm.

HUSK at er altid er fri fragt på alle køb, uanset hvor meget du har puttet i indkøbskurven.

Læs mere

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.