iPhone X Cover


Find det helt rigtige cover til iPhone X som passer netop til dig, her hos Trendcover.dk. Vores store udvalg af iPhone X tilbehør som indebærer bl.a. covers - både bagcovers og foldecovers, skærmbeskyttelser og meget andet. Kvalitet og design fra velkendte brand er vores fokusområd, så du dermed for et iPhone X cover der giver en fantastisk beskyttelse, uden at gå på kompromis med designet. Ved brug af telefonen i dagligdagen kan skrammer og ridser være uundgåeligt: Her kan cover til iPhone X minimere risikoen for skader af din mobil.

iPhone X Bagcover


Et cover er ikke bare et cover. De fås i mange forskellige typer, former og materialer. Derfor anbefaler vi vores kunder at de skal vurdere hvilke krav de har til et iPhone X cover. Den mest populære type er et tyndt bagcover til iPhone X, der kun dækker bagsiden af telefonen. Fx et ganske neutralt gennemsigtigt cover til iPhone X, der samtidig giver den nødvendige beskyttelse.. Er du til gengæld meget aktiv eller måske en håndværker eller sportsatlet, så er din iPhone ofte er ekstra udsat. I det hendseende anbefaler vi et iPhone X håndværker cover eller andre kraftfulde covers, såsom et UAG cover til iPhone X, der kan tåle megen modstand, fugt og støv mm.

iPhone X Skærmbeskyttelse


Ødelagte skærme er et evigt problem for smartphone ejere. Derfor anbefaler vi skærmbeskyttelse til iPhone X, så du minimere risikoen betydeligt for dyre skærmreparationer. Her er et iPhone X panserglas et fantastisk bud, på den optimale beskyttelse. Hvis du gerne vil have en tyndere beskyttelse, så er en iPhone X beskyttelsesfilm det ideelle. En beskyttelsesfilm beskytter mod snavs og ridser, men dersværre ikke mod slag. Her vil det ideelle være at kombinere det med et folde-cover, der også beskytter fronten på din iPhone X

Læs mere

Sorter faldende

146 vare(r)

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

iPhone X Cover

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

1-36 of 146