iPhone X Plus

Udover at give en god beskyttelse til din mobil, så giver trendcovers udvalg af covers til iPhone X Plus muligheden for at finde det cover, der definerer din personlighed. Hvis du er en farverig person, vil det være åbenlyst med en Richmond & Finch cover til iPhone X Plus, da deres covers er meget iøjnefaldende og farverige. Hvis du er til det mere stilrene, så kan vi anbefale et originalt Apple cover til iPhone X Plus. Hvis du er til det neutrale look bør du overveje et gennemsigtigt iPhone X Plus cover.

iPhone X Plus Panserglas

Hvem har ikke set en smartphone med en smadre skærm? Undgå dette med et panzerglas til iPhone X Plus. De giver den bedste beskyttelse af skærmen, så hvis du ofte er kluntet og taber din smartphone, så vil panserglasset i langt de fleste tilfælde redde skærmen fra at revne. Hos trendcover har vi iPhone X Plus panserglas fra de mest kendte producenter på det danske marked. Hvis du er mere forsigtig, kan det være nok med en iPhone X Plus beskyttelsesfilm. De er tyndere og beskytter skærmen mod ridser, samt snavs og støv.

iPhone X Plus Tilbehør

Hvis du kigger vores udvalg af tilbehør til iPhone X Plus igennem, vil du med sikkerhed finde noget du ikke var klar over at du ikke kan undvære. Her kan bl.a. nævnes iPhone X Plus tilbehør til bilen, såsom mobilopladere og mobilholdere. iPhone X Plus har kun én indgang. Derfor kan en kabel adapter til iPhone X Plus være en god løsning, hvis du fx har et headset med ledning.

Læs mere

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.