iPhone XI cover

Når du betaler mange penge for en ny smartphone, så er det en selvfølge, at den skal passes rigtig godt på. Det med at vælge det helt rigtige iPhone XI kommer kan være en svær omgang, da covers jo efterhånden kan fås i rigtig mange forskellige materialer, former og farver. Det vigtigste er dog at få identificeret dine behov, og derefter vælge et cover til iPhone XI, som opfylder disse.

Når du handler covers, vil du ofteste støde på tre forskellige slags materialer, som hver især har deres fordele og ulemper, hvilket er værd at tage i betragtning, når du skal vælge dit iPhone XI cover. Du kan læse et kort om de tre typer materialer nedenfor.

TPU plastik - TPU plastik kendetegnes ved at være fleksibelt, slidstærkt og stødabsorberende. Denne slags covers fungerer ganske fornuftigt til almindelig brug, og kan sagtens klare almindeligt hverdagsslid.

PC plastik - Pc plastik er den almindelige "hårde" plastik, som du kender fra mange andre dagligdagseffekter. Et PC-plastik cover til iPhone XI er meget robust og slagfast overfor tab eller slag fra spidse genstande. Kan sagtens benyttes til almindelig hverdagsbrug, men er også yderst effektivt for håndværkere, hvor telefonen ofte er udsat.

Silikone - Et silikonecover er det mest fleksible, som kan findes på markedet. Silikone beskytter effektivt mod ridser, men er derimod mindre effektivt mod tab og slag grundet materialets blødhed. En anden fordel ved silikone er også den skridsikre overflade, hvilket gør, at den ligger solidt plantet på overflader.

 

Læs mere

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.