Indkøbskurv

9V Batterier

Sortering
Sortering
Pris (høj til lav)
Pris (lav til høj)
Nyeste
Alphabetisk: A-Z
Alphabetisk: Z-A
120
240
360
Alle

9V batterier

Ikke så firkantede…

Ikke alle batterier er runde og ikke alle batterier er dyre – 9V batterier er firkantede og billige hos Trendcover. Gode mærker og holdbare batterier til røgalarm, køkkenradioer og andre apparater, der kræver lav energi, men holdbare batterier. Et 9V batteri er nemt at kende på formen, men der er stor forskel på kvaliteten fra de forskellige mærker. Trendcover står for kvalitet til fornuftige priser, og det gælder også de altid anvendelige firkantede 9V batterier.

9V batterier til billige priser

Energizer og Verbatim konkurrerer side om side for den billigste pris, og holdbarheden er ikke til at tage fejl af: Op til 2 års garanteret lækagefri og holdbarhed på helt op til 10 år i ubrudt emballage – så hold dig ikke tilbage med at benytte dig at Trendcovers billige priser og gratis fragt for køb på over 300 kr. Du kan sagtens have flere pakker liggende uden at de lækker eller mister kapacitet. Sørg altid for at have ekstra batterier til røgalarmen, fjernbetjeningen eller køkkenradioen.

Trendcover sælger de anvendelige 9V batterier enkeltvis eller i pakker med 2, og du kan også vælge et miljørigtigt 9V batteri fra det kendte mærke Energizer, der er garanteret lækagefri og holder i op til 12 år – det eneste rigtige til røgalarmer!