Indkøbskurv

AAAA Batterier

Filter
Sortering
Sortering
Pris (høj til lav)
Pris (lav til høj)
Nyeste
Alphabetisk: A-Z
Alphabetisk: Z-A
120
240
360
Alle

AAAA batterier

Små kraftcentre!

Små bitte, men med stor kraft: AAAA batterier er til de moderne LED lightpenne eller bluetooth hovedtelefoner. De små batterier er holdbare og kan klare meget store temperaturforskelle – perfekt til dig, der rejser meget eller arbejder i store temperaturforskelle. Køb en pakke med to, eller flere pakker, så du altid har et ekstra sæt liggende, når dit uundværlige headset til mobilen trænger til nye batterier.

Universelt kompatible

Lad dig ikke narre af størrelsen – AAAA batterier er små kraftkarle og kan drive selv de mest strømkrævende apparater. LED lightpenne eller laserlys kræver ikke høj energi i det daglige brug, men den ekstremt lange levetid, kræver et batteri, der kan holde, holde og holde. AAAA batterierne er universelt kompatible, som betyder, at de kan bruges i alle typer apparater til AAAA batterier – uanset hvor i verden apparatet er produceret.

Skrønen om, at specielle eller små batterier er dyrere end ’standard’ batterier, kan heldigvis ikke overleve hos Trendcover. Billige priser og stort udvalg kombineret med kun 1 dags levering og altid fyldt lager gør Trendcover til det første og bedste valg, når du mangler energi til apparaterne. Bestil i dag – modtag i morgen!