Indkøbskurv

C Genopladelige

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

C batterier genopladelige

Oplad batterierne!

C batterier – de store buttede til legetøjsbilen eller stavlygten – er billige i køb, men kan være dyre i drift, hvis du skal skifte dem igen og igen. Med en engangsudgift til en batterioplader og genopladelige C batterier fra Trendcover kan du lade dine batterier op igen og igen uden ekstra omkostninger. Du skåner miljøet, det er billigere i længden, og du slipper for at løbe tør for batteri hele tiden.

Genopladelige C batterier

Genopladelige batterier kræver ikke andet end en batterioplader. Den passer til flere størrelser genopladelige batterier og til alle mærker. Du køber batteriopladeren én gang, og så har du alt, du behøver til at genoplade batterier igen og igen. Køb gode mærker genopladelige C batterier hos Trendcover til priser, der matcher ethvert budget, og har du brug for ekstra batterier, leveres de på blot 1 dag efter bestilling.

Undgå at have lækkende batterier i apparater, du ikke bruger ofte – brug genopladelige C batterier og vær sikker på altid at have strøm på, når du har brug for det. Trendcover sælger genopladelige C batterier til gode priser – og med god samvittighed for miljøet og din økonomi.