Både et cover og en bumper

Har du lige købt en Doro mobil er det klart, at du vil være meget interesseret i at passe så godt på den som muligt. For du vil uden tvivl opleve, at det er en mobil, som du har lyst til at beholde i lang tid og det kan du også sagtens hvis bare du passer på den. Men ønsker du at passe på din mobil så meget som muligt så er det et Doro 822 eller 8030 cover du skal have fat i, da det vil øge livstiden og livskvaliteten for din Doro mobil væsentligt.
Læs mere

Sorter faldende

85 vare(r)

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doro Liberto 822/8030 Cover

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1-36 of 85

Lad dit Doro 822 / 8030 cover flippe

Det er blevet mere og mere udbredt at købe et cover, som du kan flippe og det er der flere grunde til. I takt med, at folk bruger deres telefon til stort set alle aspekter af deres hverdag så er det klart, at man også vil have sine penge tæt på sin mobil da det også er noget, som man bruger meget. Og det er netop det, som man kan gøre med et Doro 822 / 8030 cover da det kan flippe lige som du vil have det og det er noget, som du vil blive glad for. For i den flap, som du flipper ud kan du have dit kreditkort. Udover det kan du også have andre kort for der er ofte plads til at have forskellige kort. Det kan også være, at du kan have et billede da der i mange tilfælde er en lille plasticlomme, som gør det muligt for dig at placere et billede lige der så du altid kan kigge på en du holder af. Og så hænger det nemlig sådan sammen, at dette ikke er en mulighed du har hvis du køber et helt almindeligt Doro 822 eller Doro 8030 cover.

Hav din Doro på maven

Det er ikke kun et klassisk cover, som du kan have med dig for her på siden kan du også finde et mavebælte, som er specielt beregnet til netop en smartphone så som en Doro 822 eller en Doro 8030 og dermed virker det lidt som et cover. For udover, at der er sikkerhedsmæssige ting ved sådan en taske så er det også med til at beskytte din telefon rigtig godt og på den måde behøver du næsten ikke et rigtigt cover, hvis bare du sørger for at have sådan en mavetaske, hvor du lige kan have din Doro telefon og et par andre småting, hvis du ønsker det.