Indkøbskurv

Høretelefoner

Sortering
Sortering
Pris (høj til lav)
Pris (lav til høj)
Nyeste
Alphabetisk: A-Z
Alphabetisk: Z-A
120
240
360
Alle
  1. CREATIVE Hitz MA2300 - Rød

    299,00  kr

Høretelefoner der passer til alle smartsphones

Stort sortiment af høretelefoner

Da vi lancerede vores forretning havde vi kun covers og opladere på vores webshop. Vi opdagede dog hurtigt at der var et behov ved vores kunder, for at vi skulle kunne levere løsninger inden for lyd. Derfor fik vi hurtigt skabt et varesortiment, fyldt med høretelefoner og headset. Produkterne er fra kendte mærker, som de fleste kan nikke kende til. Udover de kendte mærker, forsøger vi også med relativ ukendte mærker for danskerne, som vi kan være med til at bringe ind i deres hverdag. Happy Plugs er et eksempel på dette.

Ægte Earpods fra Happy Plugs

Der er stor forskel på et par billige Earpods, til 50 kroner, og vores høj kvalitets produkter fra det svenske fashion brand, Happy Plugs. Du kan både få vores høretelefoner fra Happy Plugs som In-Ear eller som Earpods. Mærket er prisvindende for deres design og er flere gange blevet nævnt i de udenlandske medier, for deres brand. Du kan købe et komplet sæt, hvor du kan sammensætte alt dit tilbehør til din smartphone i én farve. Altså både cover, opladerkabel m.v. Du kan derfor sammensætte dine farver efter hvilken der matcher lige præcis dig - du kan selv få dem i guld og sølv! Se også vores udvalg af powerbanks her.
 

Vores headset kan frigøre dine hænder

I dag kan du få ret store bøder for at køre bil, uden dine hænder på rettet, men i stedet med din smartphone i hånden. Derfor har vi et stort udvalg af håndfri headset fra bl.a. det store mærke Jabra. Med et headset kan du altså derfor frigøre dine hænder og fokuserer på din bilkørsel. Dette er det mest sikre, samtidig med at det spare dig en masse penge - da du helt undgår at komme i politiets søgelys! En win-win situation for både dig og din omringende trafik. Priserne på vores produkterne starter ved 150,-