HTC One M9 cover i en fart

Vi har fokus på hurtig levering, samt gratis forsendelse. Derfor har vi gratis fragt på alle vores HTC One M9 cover, samtidig med at du kan modtage det allerede dagen efter. Dette gælder alle dage, undtagen fra lørdag til søndag. Vores HTC One M9 covers bliver fremstillet af mange forskellige materialer, derfor er vi sikre på at du kan finde et cover, lige netop for dig! Vi har både almindelige hårde covers, samtidig med at vi har diverse etuier, som både kan klappes sammen, eller passe på dine kreditkort, kørekort osv. Mange af vores produkter er produceret af de største brands, heriblandt Puro og Krusell, som er to meget store italienske og svenske mærker.
Læs mere

Sorter faldende

126 vare(r)

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

HTC One M9 Cover

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende

1-36 of 126

 

Har du styr på din HTC One M9 oplader?

Rigtig mange smider deres oplader væk, eller kommer til at ødelægge den. Her har vi et godt tip! Mange personer hiver i ledningen, når de skal afmontere deres HTC One M9 oplader. Hvis du i stedet hiver forsigtigt i selve stikket, altså enden af kablet, så er din oplader meget mindre modtagelig for skader. Hvis du benytter dig af denne fremgangsmåde, frem for den gamle, så kan du snildt give din oplader en meget længere leve tid! Vi har et stort udvalg af mikro-USB opladere, som passer perfekt til din HTC One. Vi har fra diverse mærker, deriblandt UNIT og Belkin. Hvis du ønsker hjælp til at finde den perfekte oplader, så kan du altid tage kontakt til vores kundeservice.
 

Kvalitets HTC One M9 tilbehør

TrendCover har et meget bredt udvalg af HTC One M9 tilbehør. Vi har kort sagt alt du kunne tænke dig. Vi har rigtig mange bluetooth/trådløse højtalere, som kan købes i alle mulige designs og kvaliteter! Derudover har vi et meget stort udvalg af PowerBanks – samtidig med at vi har oceaner af høretelefoner og headsets. Alt vores tilbehør er fra diverse mærker, derfor gælder deres fabriksgaranti på produkterne. Så hvis du køber et produkt, som går uhensigtsmæssigt i stykker, så kan du kontakte firmaet bag og få varen byttet.