Huawei P20 Cover

Med et Huawei P20 Cover kan du sikrer din telefon mod skader og irriterende ridser. Samtidig kan et cover til Huawei P20 give et nyt og anderledes look til mobilen, så du selv er med til at præge måden hvorpå din telefon ser ud. Der findes en masse forskellige covers til Huawei P20, men tag et kig her hos TRENDCOVER og lad dig inspirere af vores udvalg. Måske et Puro Icon silikone cover til Huawei P20 er noget for dig? Vi har masser af spændende brand cover til Huawei P20.

Huawei P20 Flip cover

Hvis du er stil stilrent design og funktionalitet, må et eksklusivt læder cover med pung til Huawei P20. Disse covers er enten i imiteret eller ægte læder og med et tidsløst design, som kan bruges til enhver lejlighed og oven i købet kan bruges som pung, idet der er plads til kort og kontanter. Af denne type cover til Huawei P20 er danske dbramante1928 et af vores stærkeste brands, så tag bestemt et kig på dbramante1928 cover til Huawei.

Huawei P20 Skærmbeskyttelse

Det er aldrig fedt at stå i en situation, hvor sin telefons skærm går i stykker. Det kan du være sikker på at undgå med TRENDCOVER, hvor vi har skærmbeskyttelse hærdet glas til Huawei P20 i absolut højeste kvalitet. Et Huawei P20 Panzerglass er ikke ubeleligt at have på skærmen - du mærker det stort set ikke.

Læs mere

Sorter faldende

3 vare(r)

Huawei P20 Cover

Sorter faldende

3 vare(r)