Huawei Ascend P8 cover som bare spiller

Huawei Ascend P8 er det nyeste skud på P-stammen. Derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af Huawei P8 covers, som til enhver tid vil stå dig trofast og beskytte din smartphone i de hårde tider. Vores udvalg er meget stort og alle produkterne er med prisgaranti. På denne måde kommer du ikke til at betale overpris for dit Huawi Ascend P8 cover! Hvis du er hurtig og bestiller inden klokken 16, så sender vi endda dit cover i dag – så du, med lidt held fra PostDanmark, allerede kan modtage dit cover i morgen.
Læs mere

Sorter faldende

125 vare(r)

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Huawei P8 Cover

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende

1-36 of 125

 
Vores Huawei P8 covers er fremstillet af flere forskellige materialer og har alle forskellige funktioner. Vi har flere kort og flip etuier, hvor du i kort etuierne kan opbevare dine kreditkort og pengesedler. De kan altså erstatte din gamle, slidte pengepung. Et flip-cover er meget moderne og minder lidt om de gamle flip telefoner. Der er altså lidt nostalgi over coveret. Derudover har vi mere almindelige covers i TPU/PC og silikone. Silikone covers har den fordel at de er lettere at montere og tage af, hvilket mange mennesker ser som en fordel. TPU/PC covers kan være både hårde og bløde. Det er meget forskelligt og afhænger af modellen.  

En trofast Huawei Ascend P8 oplader

Hvem har ikke prøvet at miste en oplader, eller måske endda at ødelægge den? Det har vi fleste. Det er dog en træls udgift, som dog er nødvendig. Derfor kan man lige så godt gøre det ordentligt første gang! Der er mange forskellige opladerkabler på markedet – og mange af disse er af så dårlig kvalitet at opladeren helt stopper med at virke, kort efter at du har købt den. Samtidig med at disse opladerkabler ikke oplader din Huawei særlig hurtig op. Disse kaldes kopi opladere.   På TrendCover sælger vi ingen kopi opladere. Vi har derimod øget fokus på at vores Huawei opladerkabler lever op til en hvis standard. Dette betyder bl.a. at vi ikke ønsker at videresælge opladere som er til fare for kunden, eller som gendanner strøm meget langsomt. Vores opladerkabler er produceret af store mærker som Belkin, Samsung og UNIT. Du kan altså trygt købe din næste Huawei Ascend P8 oplader ved TrendCover.