Indkøbskurv

Huawei Honor Pad 5 8.0 Børne Cover - Kids Portable Stand Cover - Pink

Varen er udgået
  • Lagerstatus

    Udgået
  • Gratis Retur

    30 dages returret

Et Huawei Honor Pad 5 8.0 silikone cover som dette giver en høj grad af fleksibilitet set i forhold til et cover i hård plastik. Silikone coveret er ligeledes mere klæbende og vil af den grund give et bedre greb om telefonen, når coveret er påsat.

Et cover til Huawei Honor Pad 5 8.0 som dette beskytter din enheds bagside og sider mod ridser og slag. Et cover som dette er perfekt i en hverdag med fart på, da det absorberer en stor del af kraften fra det slag, som er resultatet af et hårdt stød eller et decideret tab af din enhed. Benytter du et Huawei Honor Pad 5 8.0 cover minimerer du derfor risikoen for at din enhed får ridser og skrammer. Desuden kan et cover være med til at sikre en højere gensalgsværdi når den dag kommer, da din Huawei Honor Pad 5 8.0 fremstår pænere, uden mange brugsridser. Som en ekstra feature har dette cover en brugbar standerfunktion, så du kan se film, skrive og læse langt nemmere.

EAN 5712577077488 Vare nr. 4146327741 Type Bagside Cover, Børne Cover Brand TRENDCOVER Farve Rød / Pink / Lyserød Materiale Silikone / EVA Skum Feature Ståfunktion