Indkøbskurv

Huawei MediaPad T5 10 Cover til Børn m. Håndtag - Pink

Varen er udgået
  • Lagerstatus

    Udgået
  • Gratis Retur

    30 dages returret

Dette Huawei MediaPad T5 10 cover er lavet i plastik. Plastik er hårdfør og holder altid en god pasform.

Et Huawei MediaPad T5 10 silikone cover som dette giver en høj grad af fleksibilitet set i forhold til et cover i hård plastik. Silikone coveret er ligeledes mere klæbende og vil af den grund give et bedre greb om telefonen, når coveret er påsat.

Et cover til Huawei MediaPad T5 10 som dette beskytter din enheds bagside og sider mod ridser og slag. Et cover som dette er perfekt i en hverdag med fart på, da det absorberer en stor del af kraften fra det slag, som er resultatet af et hårdt stød eller et decideret tab af din enhed. Benytter du et Huawei MediaPad T5 10 cover minimerer du derfor risikoen for at din enhed får ridser og skrammer. Desuden kan et cover være med til at sikre en højere gensalgsværdi når den dag kommer, da din Huawei MediaPad T5 10 fremstår pænere, uden mange brugsridser. Som en ekstra feature har dette cover en brugbar standerfunktion, så du kan se film, skrive og læse langt nemmere.

Model Huawei MediaPad T5 10
Vare nr. 4116253921 Type Bagside Cover, Børne Cover Brand TRENDCOVER Farve Rød / Pink / Lyserød Materiale Plastik, Silikone / EVA Skum Feature Ståfunktion