Indkøbskurv

iPad Air 2 Pepkoo Spider POWER-PROOF Cover m. Fod Pink / Sort

Varen er udgået
  • Lagerstatus

    Udgået
  • Gratis Retur

    30 dages returret

Dette iPad Air 2 cover er lavet i plastik. Plastik er hårdfør og holder altid en god pasform.

Et iPad Air 2 silikone cover som dette giver en høj grad af fleksibilitet set i forhold til et cover i hård plastik. Silikone coveret er ligeledes mere klæbende og vil af den grund give et bedre greb om telefonen, når coveret er påsat.

Et stærtk cover til iPad Air 2 beskytter enheden mod de ridser og skrammer, som kan forekomme i forbindelse med stød eller slag. Dette iPad Air 2 cover har ligeledes nogle fine features som giver god mening i en hverdag med fart på. Coveret er udarbejdet således at det absorberer en stor del af kraften fra det slag, som er resultatet af et hårdt stød eller et decideret tab af enheden, som jo desværre kan ske. Ved brug af et hårdfør iPad Air 2 cover minimerer du risikoen for at din enhed tager skade. Dette cover har endda en smart standerfunktion som gør mere handy når det kommer til at skulle se film, skrive eller læse. 

Model iPad Air 2
Vare nr. 4014100078 Type Bagside Cover, Børne Cover, Håndværker Cover Brand Pepkoo Farve Rød / Pink / Lyserød Materiale Plastik, Silikone / EVA Skum Feature Ståfunktion