Indkøbskurv

iPad Mini 4 dbramante1928 Copenhagen 2 Ægte Læder Cover - Black

Varen er udgået
  • Lagerstatus

    Udgået
  • Gratis Retur

    30 dages returret

Danske dbramante1928 designer og producerer eksklusive håndlavede læder covers og tasker til smartphones, tablets og MacBooks. Dbramante1928 har et bredt udvalg af produkter i ægte læder, så her går du aldrig galt i byen. Som en hyldest til det danske er mange af dbramante1928s produkter opkaldt efter danske byer, hvilket tilføjer en fed detalje til de kvalitetsrige produkter.

Et flip cover til iPad Mini 4 som dette er både funktionelt og pænt. Det er en super god løsning til enhver, som ønsker at beskytte sin iPad Mini 4 på en fornuftig måde, samtidig med ikke at skulle gå på kompromis med funktionaliteten. Dette cover beskytter både forside, bagside og kanter mod ridser og eventuelle stød, da din iPad Mini 4 ligger godt beskyttet indvendigt i selve coveret. Dette iPad Mini 4 flip cover kan samtidig stå selv, hvilket er ideelt i situationer hvor man skal arbejde, surfe på nettet eller måske se en film. Dette er et klassisk cover som mange brugere foretrækker.

Dette cover er lavet i ægte læder, hvilket giver et flot look og en slidstærk overflade.

EAN 5711428006707 Vare nr. 4152150110 Type Flip Cover Brand Dbramante1928 Farve Sort Materiale Plastik, Ægte Læder Feature Ståfunktion