Indkøbskurv

Huawei P Smart Z cover

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Huawei P Smart Z Cover 

Det er vigtigt med et cover til Huawei P Smart Z for at minimere chancerne for skader og ridser i dagligdagen. Det kan være svært at vælge det rigtige cover, så derfor har vi hos trendcover.dk covers i vidt forskellige materialer.

Ønsker du et tyndt cover som sidder tæt på din telefon, og som beskytter godt mod ridser, så skal du helt klar vælge et silikone cover. Et silikone cover vejer meget lidt, og du ligger nærmest ikke mærke til, at det er på. Ønsker du derimod et Huawei P Smart Z cover, som både beskytter imod ridser, slag og tab, så skal du enten vælge et fleksibelt TPU eller robust PU plastik cover. TPU & PU plastik er tykkere end silikone, men har også en bedre beskyttelsesevne overfor slag og tab.

Mange af vores covers til Huawei P Smart Z kan også fås beklædt med ægte læder, som ikke kun giver et fedt og eksklusivt look, men som samtidig også gør dit cover ekstra slidsstærkt. Alle covers kommer fra udvalgte brands, så du er garanteret kvalitet, moderne design samt gode materialer.