Indkøbskurv

Huawei P Smart Z Flip Cover

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Huawei P Smart Z Flip Cover

Fuldend eller udvid din stil med et flip cover til Huawei P Smart Z i ægte læder. Ikke nok med at du får en super lækker accesory, så får du ligeledes en vigtig 360 graders beskyttelse af din smartphone, da den sidder godt fast i plastik cover omgivet af stærkt & fleksibelt læder. En af de mange andre fordele ved af vælge et Huawei P Smart Z flip cover er, at du får muligheden for at samle cover og pung i ét, da der i mange af vores flip covers er plads både til kreditkort samt kontanter. Rejser du meget, eller pendler du blot mellem arbejde/skole og hjemmet, så har et flip cover også en anden praktisk funktion, hvilket er den indbyggede standerfunktion, som gør det nemt og bekvemt for dig at se videoer på diverse streamingtjenester mens du er på farten.

Grunden til at alle vores flip covers til Huawei P Smart Z udelukkende er i ægte læder, er for at kuune tilbyde dig produkter som er tidsløse, elegante og ikke mindst super holdbare.

Som du kan læse ovenfor er et flip cover til Huawei P Smart Z mere end blot beskyttelse og fede ekstra features - Det er en investering i din smartphone, som forhåbentlig skal følge dig i mange år frem, og derfor vil vi gerne gøre vores for, at du får det helt rigtige cover med på vejen.