Indkøbskurv

Huawei P Smart Z Panserglas

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Huawei P Smart Z Panserglas

Vi kender alle følelsen af at hive beskyttelsesplastikken af skærmen på vores nye smartphone og så derefter synet af den rene og fuldstændig uberørte skærm. Hvis du gerne vil bibeholde denne følelse, så vil en god investering være at tilkøbe et panserglas til Huawei P Smart Z.

Fordelene ved brug af skærmbeskyttelse er mange, eksempelvis minimerer et panserglas risikoen for skader & brud ved tab eller slag mod skærmen. En anden og tit overset funktion er, at glasset også beskytter din skærm imod ridser, som opstår selv du benytter eksempelvis et flip cover. Disse ridser opstår oftest, når du har din smartphone i lommen sammen med eksempelvis nøgler, de kan dog også sagtens opstå af kontakt med små sandkorn i lommen, men da alle vores Huawei P Smart Z panserglas har en hårdhed på 9H, slipper du fuldstændig for dette problem.

Med al den snak om beskyttelse mod tab og hårdhed på 9H tror har du måske den forestilling, at du kommer til at gå rundt med et tykt og tungt glas på din skærm, som være til gene for din daglige brug. Til dette siger vi blot, tværtimod, alle vores panserglas til Huawei P Smart Z har en tykkelse mellem 0.3-0.6mm, og de er derfor meget lette, og praktisk talt "usynlige" når de er påsat skærmen.

Det er også værd at bemærke at en flot og velholdt skærm går hånd i hånd med en god brugeroplevelse, hvilket betyder, at du får den bedste visuelle oplevelse af din smartphones kunnen, når skærmen ikke er ridset eller halvt itu. Desuden betyder en flot og velholdt skærm også, at du bibeholder en højere gensalgsværdi, hvis du pludselig beslutter dig for at det er på tide at skifte den ud.

Måske står du stadigvæk med den holdning, at det er dyrt for sådan et "lille" glas, og at det har du ikke brug for. Det er derfor vigtigt at huske på, at er uheldet ude, så er det mange gange billigere end en reparation af en smadret skærm.

Overblik over fordelene ved et Huawei P Smart Z panserglas:

  • Du undgår ridser
  • Minimerer chancerne for skader på skærmem ved tab/slag
  • MEGET billigere end reparation/udskiftning af din skærm
  • Nærmest usynligt på skærmen
  • Super let
  • Tykkelse mellem 0,3-0,6mm