Indkøbskurv

Huawei P30 Lite Cover

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Huawei P30 Lite cover

Vil du gerne passe godt på din nye Huawei? Hvorfor så ikke finde et Huawei P30 Lite cover hos TRENDCOVER.DK der opfylder alle dine krav. Vi sørger for kun, at kunne tilbyde dig produkter fra øverste hylde, når det kommer til design, kvalitet og beskyttelse.

Hvilket cover til Huawei P30 Lite skal jeg vælge?

Når du skal vælge et nyt cover til Huawei P30 Lite er det vigtigt, at du først får klarhed over, hvad du har brug for, da du i vores sortiment vil finde en lang række covers i vidt forskellige materialer. Du kan herunder læse en kort beskrivelse af de forskellige materialer, for at gøre din beslutningsproces lidt nemmere.

TPU plastik

TPU plastik kendetegnes ved at være fleksibelt, og det virker derfor støddæmpende ved tab eller stød mod telefonen. Et Huawei P30 Lite cover lavet af TPU plastik er også meget slidstærkt, hvilket for dig betyder, at du ved korrekt brug for et produkt, som kan følge dig i rigtig lang tid.

PC plastik

PC plastik kendetegnes ved at være robust og yderst slagfast, og det giver derved stabilitet til din telefon, dog er det mindre støddæmpende end TPU plastik. Fordelen ved et Huawei P30 Lite cover af PC plastik er dog, at det grundet sin robusthed beskytter bedre mod slag eller tab på spidse genstande.

TPU & PC plastik

Et cover af både TPU & PC plastik, der kombinerer dem for den mest optimale beskyttelse - Dette Huawei P30 Lite cover er velegnet til håndværkere eller hvis telefonen ofte er med på tur i det fri.