Indkøbskurv

Huawei P30 Cover

Sortering
Sortering
Pris (høj til lav)
Pris (lav til høj)
Nyeste
Alphabetisk: A-Z
Alphabetisk: Z-A
120
240
360
Alle

Huawei P30 cover

Er du glad for din smartphone? Hvorfor så ikke finde et Huawei P30 cover hos TRENDCOVER.DK som opfylder alle dine krav. Vi bestræber os nemlig på kun, at kunne tilbyde dig produkter fra øverste hylde, når det kommer til design, kvalitet og beskyttelsesevne.

Hvilket cover til Huawei P30 skal jeg vælge?

Inden du vælger et cover til Huawei P30 er det vigtigt, at du først gør op med dig selv, hvad du har brug for, da du i vores sortiment kan finde en lang række forskellige covers i vidt forskellige materialer. Du kan herunder læse en kort beskrivelse af de forskellige materialer, for at gøre din beslutningsproces lidt nemmere.

TPU plastik

TPU plastik kendetegnes ved at være fleksibelt, og det virker derfor støddæmpende ved tab eller stød mod telefonen. Et Huawei P30 cover lavet af TPU plastik er også meget slidstærkt, hvilket for dig betyder, at du ved korrekt brug for et produkt, som kan følge dig i rigtig lang tid.

PC plastik

PC plastik kendetegnes ved at være robust og yderst slagfast, og det giver derved stabilitet til din telefon, dog er det mindre støddæmpende end TPU plastik. Fordelen ved et Huawei P30 cover af PC plastik er dog, at det grundet sin robusthed beskytter bedre mod slag eller tab på spidse genstande.

TPU & PC plastik

Et cover af både TPU & PC plastik, der kombinerer dem for den mest optimale beskyttelse - Dette Huawei P30 cover er velegnet til håndværkere eller hvis telefonen ofte er med på tur i det fri.