Indkøbskurv

Oplader & kabler

Sortering
Sortering
Pris (høj til lav)
Pris (lav til høj)
Nyeste
Alphabetisk: A-Z
Alphabetisk: Z-A
120
240
360
Alle

iPhone 5 / 5S oplader og kabler

En opladt telefon er altid bedst

Er du typen, der altid ønsker, at have en iphone 5 eller 5S, som er opladet, så kan det være, at du også er typen, som altid sørger for at få købt mindst én ekstra oplader iPhone 5 og 5S til din telefon således, at du aldrig løber tør for strøm. Og det er da også klart, at du altid ønsker så meget strøm som muligt så du ikke løber tør. Her på siden kan du netop finde forskellige devices med hvilke du kan sørge for at få opladet din iphone 5 så meget op, at den kan holde i mange timer uden at blive opladt igen.

En oplader iPhone 5 & 5S som altid er med

Noget af det du kan gøre er, at købe en oplader til din iphone 5, som du altid kan have med og som du altid kan bruge, uanset om der er strøm eller ej. For normalt er det selvfølgelig sådan, at en oplader har brug for strøm for, at den kan virke, men ikke nødvendigvis, i hvert fald ikke hvis du køber en oplader her. En af de sjove ting vi har her på siden er et opladerkabel, som fungerer som en oplader. Den kan du altid have med og du kan faktisk også altid have den i din iphone 5 og iphone 5s og så fungerer den konstant uden, at du behøver at gøre noget som helst. Du tager bare dette kabel i din telefon og så varer batteriet mange flere timer end det normalt ville.

En international iphone 5 oplader

Det er ikke kun her i landet, at du kan få gavn af en oplader til iphone 5 for mange af de opladere, som du finder her på siden kan du rent faktisk bruge i mange andre lande uden det mindste besvær. Du kan nemlig blandt andet få en oplader, som har en medfølgende adapter, hvilket gør, at du faktisk kan bruge den i hele verdenen, og det er noget, som der generelt kommer mange til gode. For når man er ude at rejse er det ikke sikkert, at man lige kan finde sådan en oplader iphone 5 & 5s, som man vil have og derfor er det godt, selv at have med. Men at tage en helt almindelig iphone 5 oplader med vil ikke fungere, da den ikke kan bruges hvis det er et andet stik, som man bruger i pågældende land.