Indkøbskurv

Skærmbeskyttelse panserglas

Sortering
Sortering
Pris (høj til lav)
Pris (lav til høj)
Nyeste
Alphabetisk: A-Z
Alphabetisk: Z-A
120
240
360
Alle

Skærmbeskyttelse & Panserglas iPhone 6 & 6S

Panzerglass eller ny skærm?


Der findes et hav af panserglass til iPhone 6 & 6S, og det er i grunden ikke så mærkeligt, da det beskytter din skærm fantastisk. Tænk nu hvis du gik hen og tabte din dyrebare telefon, det kunne jo gå hen og blive ret så dyrt - det er så her, det smarte komme ind i billedet, for du har selvfølgelig et panserglas på din iPhone 6 eller iPhone 6S!! Du har derfor lige reddet din skærm og sparet mange penge på en dyr reparation, men du har sandsynligvis smadret dit panserglass. Men ok - det er jo også træls, men det er ikke værre end, at du bare trækker glasset af din smartphone, derefter kan du købe et nyt, som ikke koster mange penge. Med andre ord: pengene er rigtigt godt givet ud i forhold til, hvad det koster at få monteret en ny skærm på din iPhone.

Panzer iPhone 6 & 6S

Der er et rigtigt godt Panzer Glass på markedet, som hedder Panzer Tempered Glass. Det fås i alle mulige afskygninger, nogle af dem dækker hele fronten på din telefon. Panzer Tempered Glass fås så de matcher kantens farve på din iPhone 6 & 6S, ellers kan den fås i helt gennemsigtig, så den matcher alle farver. Panzer Tempered Glass, der dækker hele fronten på din smartphone, anbefaler vi, at de ikke bliver brugt sammen med et bagsidecover, da det kan skubbe glasset af igen, hvis man ikke er yderst forsigtig. Du skal derfor vælge et Panzer Glass, der kun dækker glasset på din iPhone, hvis du også vil have et bagcover på.Panzer Tempered Glass er kun 0,33 mm tykt, så det giver en næsten usynlig beskyttelse af din skærm. Men det beskytter alligevel super godt.

PanzerGlass iPhone 6 & 6S

Den bedst sælgende skærmbeskyttelse på markedet er PanzerGlass.
Det er også en super god skærmbeskyttelse, det er så lidt tykkere - nemlig 0,40 mm. Det beskytter ekstremt godt. det er rimeligt billigt, så hvorfor gamble med skærmen på din iPhone 6 & 6S.PanzerGlasset findes i flere udgaver, dem der dækker hele fronten på din telefon og så dem, der kun dækker glasset.Her gælder det også, at PanzerGlass, der dækker hele fronten, anbefaler vi bliver brugt uden bagside cover.
Nu hvor du er så smart at have din iPhone 6 & 6S beskyttet med Panzerglas, vil det give bonus, hvis du en dag vil have solgt din smartphone, da din skærm vil være som ny!! Endnu en god grund til at du beskytter din skærm godt. Glasset er nemt at montere uden luftbobler, det kan nem udskiftes, hvis du skulle tabe din telefon, så glasset går i stykker.