Indkøbskurv

Samsung Galaxy Note10+ (Plus) cover

Sortering
Sortering
Pris (høj til lav)
Pris (lav til høj)
Nyeste
Alphabetisk: A-Z
Alphabetisk: Z-A
120
240
360
Alle

Et cover til Samsung Galaxy Note10+(Plus) kan fås i mange forskellige former, farver og materialer. Det er meget afgørende for din telefones ve og vel, at vælger det cover, som passer netop til dine hverdagssituationer, så du på den måde kan få den mest optimale beskyttelse. 

Leder du efter noget, som kan modstå almindeligt hverdagsslid, og som beskytter godt imod tab og stød? Så skal du vælge et Samsung Galaxy Note10+(Plus) cover i enten TPU plastik eller PC plastik. Kendetegnene ved TPU plastik er, at det er meget fleksibelt og det er derfor støddæmpende overfor tab af din telefon hvorimod PC plastik er hårdt og robust, hvilket giver bedre stabilitet og beskyttelse mod eksempelvis slag fra spidse genstande. Fælles for begge typer af covers er, at de kan modstå megen hverdagsslid, og kan følge dig i mange år frem.

Herudover består vores sortiment også af læder covers til Samsung Galaxy Note10+(Plus). Denne serie af covers besidder deres respektive materiales beskyttelsesevner samtidig med, at det betrukne læder giver en øget beskyttelse imod eksempelvis hverdagsslid.