Indkøbskurv

Skærmbeskyttelse

Sortering
Sortering
Pris (høj til lav)
Pris (lav til høj)
Nyeste
Alphabetisk: A-Z
Alphabetisk: Z-A
120
240
360
Alle

Samsung Galaxy S7 skærmbeskyttelse


Skærmbeskyttelse hvorfor det?

Hvad er det lige en ny skærm til din Samsung Galaxy S7 koster, hvis den går i stykker? Eller bare bliver ridset, så er det meget billiger at investere i en Skærmbeskyttelse før det sker.
Det vil også gøre at din Samsung Galaxy S7 ikke bliver mindre vær fordi skærmen får ridser.
Hvis du køber et PanzerGlass til din mobil, og du taber den, ja så risikerer du godt nok at dit PanzerGlass bliver smadret, men så trækker du bare det knuste PanzerGlass af og sætter et nyt på. Vupti - din skærm er blevet reddet, og du har sparet en dejlig masse tid og penge.


Fakta om PanzerGlass.

PanzerGlass er 0,4 mm tyndt og helt gennemsigtigt. Hårdheden af PanzerGlass er 9 gange stærkere end almindeligt glas. Det er utrolig let at montere, uden der bliver luftbobler. Selv skarpe genstande, såsom knive og nøgler, vil ikke lave ridser. Når Panzerglasset er påmonteret, er der ingen luft mellem skærmen og beskyttelsesglasset, og det betyder, at skærmens følsomhed ikke påvirkes.

Er de så pengene værd?

Ja det mener vi det er, Skærmbeskyttelsen gør at det sikre din Samsung Galaxy S7 skærm bedre mod brud og ridser, der er også med til at din mobil ikke bliver så hurtig værdi forringet.