Indkøbskurv

Samsung Galaxy Xcover FieldPro

Samsung Galaxy Xcover FieldPro

Samsung Galaxy XCover FieldPro Cover

 

Samsung har med deres Xcover håndværkerserie skabt smartphones, som er skræddersyet til dig, der har en aktiv livsstil eller et arbejde, hvor din smartphone bliver udsat for lidt udover det sædvanlige, og Samsung Galaxy XCover FieldPro er ingen undtagelse. 

Selvom Samsung XCover serie er designet til at være mere robuste, er det stadigvæk en god ide at købe et cover til Samsung Galaxy XCover FieldPro. Er du til et almindeligt Samsung Galaxy XCover FieldPro bagsidecover, tilbyder vi dem både i plastik, silikone og læder - alle af gode og lækre materialer. I vores udvalg af covers kan du også finde et Samsung Galaxy XCover FieldPro flip cover, som har den funktionelle egenskab, at der både er kortholdere og standerfunktion.

 

Samsung Galaxy XCover FieldPro Skærmbeskyttelse & Tilbehør

 

Hvis du vil være absolut sikker på, at din skærm ikke ser så meget som en flænge, kan du med fordel tilkøbe et Samsung Galaxy XCover FieldPro panserglas. Danske PanzerGlass tilbyder nogle af de bedste produkter på markedet, når det gælder lige netop panserglas. Tjek udvalget ud på trendcover.dk og beskyt din Samsung Galaxy XCover FieldPro bedst muligt. 

Udover beskyttelse og covers til Samsung Galaxy XCover FieldPro er der også et stort sortiment af tilbehør og ekstraudstyr til Samsung. Det varierer lige fra trådløse høretelefoner til powerbanks og oplader til Samsung Galaxy XCover FieldPro