Netværk & Tv kabler

Gode HDMI kabler, til gode priser

Oprindeligt bestod vores varesortiment udelukkede af tilbehør til de nyeste Apple iPhones og Samsung Galaxys. I takt med vores udvikling, har vores produktsortiment også udviklet sig. Derfor sælger vi i dag HDMI kabler til konkurrencedygtige priser. Vores HDMI kabler er af højeste kvalitet og bliver produceret af det danske mærke, Sandberg. Med sådan et kabel kan du overføre billedet fra fx. din computer, over på dit nye fjernsyn. Med dette kabel bliver dit billede i højeste kvalitet, på trods af at det bliver overført fra en ekstern enhed. Kablet kan også bruges fra DVD til TV, eller Computerskærm til Computer. Vær dog opmærksom på at alt dette kræver dine enheder har en HDMI indgang.

Læs mere

Skab forbindelse med Internet kabler

Meget er blevet trådløst i takt med udviklingen af diverse produkter, så som smartphones og routere. Der er dog stadig mange, som hellere vil satse på den sikre løsning med de gamle kabler. Så hvis du har behov for nye internet kabler, så har vi udvalget. Kablerne er af høj kvalitet og bliver leveret af danske Sandberg. Husk at der selvfølgelig er prisgaranti på alle vores kabler, så du kommer aldrig til at betale overpris - er du i tvivl om hvordan vores prisgaranti fungerer, så kan du læse mere under vores handelsvilkår.
 

Få fantastisk lyd med nye Jack Stik

Med diverse nye Apps og tilføjelser, så er MP3-afspilleren for længe siden blevet byttet ud med smartphones. Derfor skal du selvfølgelig også kunne afspille musikken fra din smartphone, igennem dine surroundsound systemer eller forstærkere. Med vores Jack Stik kan du sammenslutte dine enheder med diverse højtalere. Vi har også mindre Jack Stick som kan sætte forbindelse i mellem dig og din bilradio, så frem den har en AUX-indgang. Derfor har vi også AUX stik i flere kvaliteter.