Vælg det helt rette cover og tilbehør til OnePlus

 

Er du på jagt efter et nyt cover til OnePlus, så er du kommet til det rette sted, da vi hos TRENDCOVER har et af landets største udvalg af cover og tilbehør til OnePlus. Du vælger blot din model i menuen til højre, og du kan herefter navigere frit mellem alle vores produkter.

 

OnePlus bagside cover

Skal du have noget simpelt men effektivt, så kan du med fordel vælge et bagside cover til OnePlus, da de er billige men stadigvæk yderst effektive i forhold til beskyttelse af telefonen. Hos TRENDCOVER har vi tre forskellige slags bagside covers. Det første er TPU plastik som er yderst fleksibelt og derved stødabsorbernde overfor utilsigtet tab eller lignende. Den anden slags er PC plastik, som er hårdere end TPU og derved mere robust og stabilt, og den tredje og sidste slags er af læder, og ligesom PC plastik er læder coveret også meget robust.

Det praktisk ved et plastik cover til OnePlus er, at de er designet således at de hverken vejer eller fylder meget, og de gør derfor heller ikke din telefon unødvendig stor eller uhandy, og desuden er de yderst sliddygtige, og kan derfor holde i lang tid. Vælger du derimod et læder cover til OnePlus, så får du samme beskyttelse som med et PC plastik cover samtidig med, at det også ser rigtig godt ud og tilføjer stil til telefonen.

 

OnePlus flip cover

Er du derimod på jagt efter noget mere eksklusivt og praktisk, så skal du vælge et flip cover til OnePlus - Alle vores flip covers fås i forskellige varianter og farver, så du kan med garanti finde noget som passer til din smag. Næsten alle vores flip cover til OnePlus kommer med indbygget pung, og du har derved chance for at samle pung og telefon i ét, hvilket er yderst praktisk. Med et flip cover til OnePlus får du også 360 graders beskyttelse af telefonen, hvilket betyder at du kan forlænge levetiden samt bibeholde noget af værdien på din telefon.

Hos TRENDCOVER tilbyder vi flip covers fra en lang række kendte brands, og du kan eksempelvis finde lækre kvalitets covers fra dbramante1928, iDeal Of Sweden og Krusell, og for dig betyder det, at kvaliteten på alle vores produkter er fuldstændig i top.

 

Skærmbeskyttelse til OnePlus

En smadret skærm på en telefon går altid hånd i hånd med en dårlig brugeroplevelse, og en smadret skærm er desuden også altid en træls og ikke mindst dyr fornøjelse, dette nærmest helt undgå med et panserglas til OnePlus.
Et panserglas er et stykke glas, som du sætter ovenpå din rigtige skærm for at beskyttet den mod tab, ridser samt almindelig slidtage, og skulle det ske at du taber din telefon så tager panserglasset, så meget af slaget som muligt. Skærmbeskyttelse til OnePlus kan endvidere nemt kombineres med et cover for at optimere beskyttelsen yderligere.

Læs mere

Sorter faldende

95 vare(r)

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

OnePlus

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1-36 of 95