Vi har dit Samsung Galaxy Note 4 cover

Som noget helt nyt er vi begyndt at sælge til de større smartphones – Samsung Galaxy Note! Dette er den første Samsung Note smartphone som vi forhandler tilbehør og covers til. Hvis du står og mangler et Samsung Galaxy Note 4 cover, så kan vi bestemt anbefale dig at kigge forbi vores webshop. Vi tilbyder gratis fragt, prisgaranti og en kanon dygtig kundeservice! Vi har gennem hele vores tid som virksomhed været blandt de bedste indenfor kundepleje. Vi har meget stor fokus på at forbedre vores kundeservice konstant, derfor kan du naturligvis altid spørge os om hjælp. Vi ønsker det tætteste på fysisk kundeservice som vi kan komme.
Læs mere

Sorter faldende

114 vare(r)

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Samsung Galaxy Note 4

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende

1-36 of 114


 

Samsung Galaxy Note 4 oplader – eller mircoUSB?

Det er faktisk fuldstændig det samme. Hvis du har en microUSB oplader kan du med fordel bruge den til din Samsung Galaxy Note. Vi kan dog varmt anbefale dig at forny din Samsung Galaxy Note 4 oplader gennem vores webshop. Vi har et meget stort udvalg af microUSB opladere fra mange kendte mærker – derfor er du altid sikret den bedste kvalitet og naturligvis også fabriksgaranti. Husk at mange af vores opladerkabler er uden adapter, derfor skal du altså selv have en strømforsyning eller købe en ved os.
 

Samsung Galaxy Note 4 tilbehør er lidt større

Tilbehørsprodukter til din Samsung Galaxy Note 4 kræver lidt mere end sædvanligt. Dette er naturligvis pga. den større skærmstørrelse som en Samsung Galaxy Note naturligvis har. Vi kan derfor ikke tilbyde et lige så stort udvalg af Samsun Galaxy Note 4 tilbehør, som vi fx kan til diverse andre smartphones. Vi kan dog sige at det tilbehør vi nu engang har er af god kvalitet!