Indkøbskurv

Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) Urban Armor Gear - UAG - Military Case Sort

Varen er udgået
  • Lagerstatus

    Udgået
  • Gratis Retur

    30 dages returret

UAG er toppen af poppen når det gælder robuste mobil og tablet covers, som skal kunne holde til alle slags inde og ude situationer. Alle UAGs covers har modtaget US military certifikater for deres holdbarhed og optimale beskyttelse. På trods af at yde god beskyttelse er coverne lavet i letvægtsmateriale så de gør ikke den pågældende smartphone eller tablet betydeligt tungere.

Et Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) silikone cover som dette giver en høj grad af fleksibilitet set i forhold til et cover i hård plastik. Silikone coveret er ligeledes mere klæbende og vil af den grund give et bedre greb om telefonen, når coveret er påsat.

Et håndværkercover til Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) som dette beskytter din enhed ekstra godt mod ridser og skrammer, som kan forekomme i forbindelse med stød eller slag. Dette Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) håndværker cover har ligeledes et design som giver bedre stødabsorbering. Coveret er udarbejdet således at det absorberer størstedelen af den kraft fra stødet, som er resultatet af et hårdt slag eller et decideret tab af enheden, som jo desværre kan ske. Ved brug af et hårdfør Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) cover som dette minimerer du risikoen for at din enhed tager skade. Du kan have dette stærke Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) cover med dig stort set overalt, da din enhed er godt beskyttet hele tiden. Dette cover har endda en smart ståfunktion, så du nemmere kan se film, skrive eller læse. 

EAN 812451033687 Vare nr. 4146642204 Type Bagside Cover, Håndværker Cover Brand UAG Farve Sort Materiale Silikone / EVA Skum Feature Ståfunktion