Indkøbskurv

Samsung Galaxy Tab S6 Lite HOFI Premium Protector Pro+ Hærdet Glas Skærmbeskyttelse 9H

Varen er udgået
  • Lagerstatus

    Udgået
  • Gratis Retur

    30 dages returret

100% gennemsigtig Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy Tab S6 Lite som beskytter skærmen mod ridser og revner når uheldet er ude! Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy Tab S6 Lite øger chancen for at skærmen forbliver ren og ridsefri. Skærmen på en tablet er mere behagelig at benytte når den er ren og ikke har revner eller knust glas. HOFI producere skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy Tab S6 Lite af en god kvalitet til en fair pris.

Dette stykke HOFI Skærmbeskyttelse er giver en god beskyttelse og har kun en tykkelse på 0,26 mm. derfor bemærker du næsten ikke at du har dette hærdet glas til Samsung Galaxy Tab S6 Lite på. Dette tablet Beskyttelsesglas har hen en overfladehårdhed på 9H, hvilket noget hårdere end normalt glas.

Glasset er som sagt 100% gennemsigtigt, så dette hærdet glas kommer ikke til at påvirke farverne på skærmen, derudover vil touchfunktionaliteten stadig være intakt. 

Model Samsung Galaxy Tab S6 Lite, Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)
EAN 5906735417272 Vare nr. 4157299607 Type Skærmbeskyttelse Brand HOFI Farve Gennemsigtig Materiale Glas Feature Standard Glas