r />

Sony Xperia Z3+ cover med fordele

Sony er gået i Samsungs og Apples fodspor, det har resulteret i en nyere udgave af top sælgeren Sony Xperia Z3 – nemlig Sony Xperia Z3 Plus. Vi arbejder på højtryk for at være klar til udgivelsen af den nye super smartphone. Vi bestræber os efter at ramme et meget bredt sortiment, som kan tilgodese de flestes behov.
 
Vores Sony Xperia Z3 Plus cover vil derfor være af samme høje kvalitet, som vi er kendt for ved vores andre modeller. Du vil kunne købe covers fremstillet af diverse materialer, heriblandt læder, plastik, TPU og selvfølgelig silikone. Hvert materiale har sine fordele, og tit kan de kombineres til noget fantastisk. Hvis du kombinere læder og plastik, kan du fremstille de mest fantastiske og solide etuier, som derudover kan have plads til dine kreditkort. Et cover behøves altså ikke kun at dække ét behov. Mange covers dækker faktisk flere basale behov.

 
Kort etuiet kan erstatte din gamle pung, da du både kan opbevare dine kreditkort, hævekort og pengesedler i coveret. Du kan derudover købe battericovers, som oplader din Sony Xperia Z3 Plus mens det beskytter din telefon mod stød og ridser. UAG er kendt for at lave bl.a. vandtætte covers, som gør at du kan snappe selvom du dykker i havet. Et cover er altså ikke bare ét cover, tværtimod.
Læs mere

Sorter faldende

107 vare(r)

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sony Xperia Z3+ Cover

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1-36 of 107

Sony Xperia Z3+ oplader som aldrig stopper

Hvad skal man bruge en lækker smartphone til, hvis den intet strøm har? Intet. Vi har derfor et meget stort udvalg af microUSB opladere, som altså passer til din nye Sony Xperia. Der kan være flere grunde til at man vælger at købe en ny oplader. I langt de fleste tilfælde er det fordi, at man har ødelagt sin nuværende oplader. Der kan dog også være andre tilfælde, hvilket dog er underordnet. Pointen er at man altid kan skaffe sig en ny!
 
På TrendCover har vi valgt udelukkende at sælge kvalitets opladere. Derfor kan du altså ikke finde en kopi-oplader i vores sortiment. Vi har været meget fokuserede på at finde de helt rigtige producenter, hvor vi er sikre på at kunne tilbyde vores kunder den bedste kvalitet. Der findes intet større mareridt, end en billig kopi oplader. Der er risiko for brand, samtidig med at opladeren kan ødelægge din smartphone. Derudover så oplades din Sony Xperia virkelig langsomt..
 
Hvis du ikke altid har en stikkontakt i nærheden, så kan vores PowerBanks være et godt alternativ. Vi har et meget stort udvalg af PowerBanks, i alle farver og størrelser. Du kan endda købe solcelle powerbanks, som er drevet af solenergi. Vi har sammensat en guide, som er med til at fortælle dig hvilken Power Bank du skal købe.