Indkøbskurv

SUPCASE iPhone 13 Pro Max Håndværker Unicorn Beetle Pro Cover - Inkl. Skærmbeskyttelse - Sort

Varen er udgået
  • Lagerstatus

    Udgået
  • Gratis Retur

    30 dages returret

SUPCASE er en prisvindende producent af covers til mobile enheder, som laver robuste covers, der er designet til at blive brugt i alle omgivelser. Virksomhedens mål er at udvikle hårdføre covers, som sikrer ultimativ beskyttelse og som samtidig er prisvenlige.

Dette iPhone 13 Pro Max cover er lavet i plastik. Plastik er hårdfør og holder altid en god pasform.

Et håndværkercover til iPhone 13 Pro Max som dette beskytter din enhed ekstra godt mod ridser og skrammer, som kan forekomme i forbindelse med stød eller slag. Dette iPhone 13 Pro Max håndværker cover har ligeledes et design som giver bedre stødabsorbering. Coveret er udarbejdet således at det absorberer størstedelen af den kraft fra stødet, som er resultatet af et hårdt slag eller et decideret tab af enheden, som jo desværre kan ske. Ved brug af et hårdfør iPhone 13 Pro Max cover som dette minimerer du risikoen for at din enhed tager skade. Du kan have dette stærke iPhone 13 Pro Max cover med dig stort set overalt, da din enhed er godt beskyttet hele tiden. Dette cover har endda en smart ståfunktion, så du nemmere kan se film, skrive eller læse. 

Model iPhone 13 Pro Max
EAN 843439114500 Vare nr. 4157291523 Type Bagside Cover, Håndværker Cover Brand SUPCASE Farve Sort Materiale Plastik Feature Cover m. Skærmbeskyttelse, Ståfunktion