Indkøbskurv

U-RUNNER

Transporter dig selv med en U-Runner

I den seneste tid er U-Runners blevet mere og mere populære. Derfor kan du også forhandle dem igennem TrendCover.dk i fremtiden. Vi har en fordelagtig aftale med den danske forhandler, UNIT, som gør at vi kan tilbyde reparationer og meget mere! De er også kendt som segboards, mini segways og ikke mindst smartboards. Forskellen er dog det store kvalitets udsving, som der er mellem UNIT’s produkt og resten af markedet. Langt de fleste forhandlere tilbyder hverken reparationer eller andet, men det kan du naturligvis forvente igennem TrendCover.dk.

U-Runners er sjove og praktiske

En U-Runner er en mini segway. Forskellen er størrelsen, samt at der ingen stang er på en U-Runner. I stedet er alt efterladt til din egen balance – derfor dette både et sjovt transportmiddel, men også en god måde at styrke sine balance egenskaber. Derudover kan du naturligvis både bruge din U-Runner til sjov, leg og praktiske opgaver. Det er kun fantasien som sætter grænser for dig – du kan let og hurtigt tilpasse dig til det sjove værktøj og gøre din hverdag tusinde gange sjovere. Glæd dig til at tage ud og handle, frem for at have det som en sur pligt.
 

Klip hæk med din U-Runner

Brug fx din U-Runner når du skal klippe hæk. På denne facon kan du hurtigt og let få hele arbejdet overstået. Du kan også bruge den når dine venner kommer på besøg og du skal vise lidt ekstra grej. Alt i alt er dette et fantastisk produkt, som du bliver vildere og vildere med! Vi har samlet en masse fede videoer på produkterne, sådan at du kan se hvordan de fantastiske U-Runners er i virkeligheden! Du lærer det drønhurtigt og kan slet ikke vente med at komme i gang. Vi giver garanti for sjov, smil og massere af latter.