Indkøbskurv

USB Stik

USB Stik
Sortering
Sortering
Pris (høj til lav)
Pris (lav til høj)
Nyeste
Alphabetisk: A-Z
Alphabetisk: Z-A
120
240
360
Alle
  1. HP 2.0 16GB USB Stik - Sort

    129,00  kr
  2. HP 2.0 8GB USB Stik - Sort

    99,00  kr

Stort udvalg af usb stik

Med USB stik har du det hele

Folk har meget forskellige præferencer når det kommer til at gemme de dokumenter, billeder og andre ting og sager, som de har gemt. Nogle vælger at gøre brug af den ene eller anden form for sky mens andre vælger at have data og hukommelse mere fysisk. Det kunne for eksempel være på et usb stik, at man vælger at lagre al ens data og det er en udemærket måde at have sine digitale ting på. Her på siden kan du finde mange forskellige usb stik og de har alle en forskellig hukommelse.

Til dokumenter er usb stik godt

Hvis du skal have gemt en masse dokumenter kan det ofte være en smart ting at gøre det et sted i skyen, men for nogle fungerer det bedre med et usb stik. Det gode ved, at man bruger sådan et til for eksempel skole- eller arbejdsbrug det er, at man faktisk ikke behøver særlig meget hukommelse da helt almindelige dokumenter almindeligvis ikke fylder særlig meget. Derfor er der mange, som vælger, at det er et usb stik, som er deres foretrukne måde at gemme data på. Og det er der en god grund til for på et usb stik kan man oprette mapper og man kan lave lige præcis den sortering, som man ønsker hvilket er en smart ting når man står og skal gemme noget som man skal bruge i professionel sammenhæng.

Tag et usb stik med dig overalt

Når folk gemmer noget digitalt så er det ofte med det argument, at man således altid kan tilgå det uanset hvor man er. Men faktisk er dette ikke helt rigtigt for du kan således ikke tilgå dine data hvis ikke du har adgang til internet. Således er det kun, hvis du har adgang til internet, at du rent faktisk kan tilgå dine data og hvis man ikke altid er et sted, hvor man er ‘online’ så kan man selvsagt komme ud i problemer. Derfor er det for nogles vedkommende bedre at bruge et usb stik, som man netop kan bruge til mange ting. Det eneste man skal være opmærksom på i denne henseende er, at det ikke er så smart hvis man er typen, der smider sine ting væk for så vil man opleve, at et usb stik hurtigt kan forsvinde hvis man ikke sørger for at passe godt på det. Men hvis man er typen, som altid passer på sine ting, så er et usb stik måske den rette vej at gå.