Indkøbskurv

iPhone 12 Mini Spigen Ultra Hybrid Cover - Gennemsigtig / Beige

Varen er udgået
  • Lagerstatus

    Udgået
  • Gratis Retur

    30 dages returret

Amerikanske Spigen er blandt de største producenter af kvalitets tilbehør til mobiler og tablets. Spigen udvikler selv deres covers og tilbehør og er med helt fremme når det gælder om at være mest innovative. De bryder både grænserne for design, teknologi og funktionalitet, så her får du et produkt der er lidt udover det sædvanlige.

Dette iPhone 12 Mini cover er lavet i plastik. Plastik er hårdfør og holder altid en god pasform.

Coveret er gennemsigtigt og bevarer derfor det flotte design på din iPhone 12 Mini bedst muligt.

Et håndværkercover til iPhone 12 Mini som dette beskytter din enhed ekstra godt mod ridser og skrammer, som kan forekomme i forbindelse med stød eller slag. Dette iPhone 12 Mini håndværker cover har ligeledes et design som giver bedre stødabsorbering. Coveret er udarbejdet således at det absorberer størstedelen af den kraft fra stødet, som er resultatet af et hårdt slag eller et decideret tab af enheden, som jo desværre kan ske. Ved brug af et hårdfør iPhone 12 Mini cover som dette minimerer du risikoen for at din enhed tager skade. Du kan have dette stærke iPhone 12 Mini cover med dig stort set overalt, da din enhed er godt beskyttet hele tiden.

Model iPhone 12 Mini
EAN 8809756640506 Vare nr. 4157280760 Type Bagside Cover, Håndværker Cover Brand Spigen Farve Gennemsigtig, Brun / Beige Materiale Plastik