Indkøbskurv

Kundeservice

Vi har samlet en række af de mest typiske spørgsmål og scenarier, i denne Kundeservice Guide. Guiden har fokus på det praktiske omkring vores kundeservice. De detaljerede handelsbetingelser, finder du under vores Vilkår.
Du kan navigere rundt i guiden ved at vælge en af disse kategorier, eller v.h.a. de nedenstående links.
 
Levering
TRENDCOVER.DK SENDER TIL DANMARK, NORGE, SVERIGE, GRØNLAND, FÆRØRENE OG ISLAND.
 
I Danmark er leveringstiden 1 dag på alle varer, bestilt med Ekspress Morgenlevering, og 1-2 dage med GLS.
For Sverige er leveringstiden 1-3 hverdage.
For Norge er leveringstiden 2-3 hverdage.
For Grønland, Færøerne og Island er leveringstiden 2-6 hverdage. OBS! Vi sender desværre ingen PowerBanks/Batterier hertil.
 
For levering til Danmark og Sverige, er alle priser inklusive moms og skatter.
For Norge, Grønland, Færøerne og Island, er prisen eksklusiv moms.
HVORNÅR BLIVER MIN ORDRE SENDT?

Vi afsender ordrer alle ugens 7 dage.
Hvis du laver en ordre inden kl. 17:00 på hverdage og i weekenden, bliver den derfor sendt samme dag.
For at være sikker på at ordren afsendes i weekenden, skal fragtmetoden være:
Ekspress Morgenlevering
HVOR LANG TID TAGER DET FØR JEG HAR MIN ORDRE?

Du modtager en mail så snart vi har afsendt din ordre. Fra dette tidspunkt vil ordren som hovedregel være hos dig allerede den efterfølgende dag med Ekspress Morgenlevering.
GLS leveres indenfor 1-2 dage.
 
Vores forsendelser i Danmark, bliver sendt med GLS og DAO (Ekspres Morgenlevering).
Det sker dog sjældne gange at en ordre bliver forsinket med en enkelt dag under forsendelsen. Du kan altid følge din pakke med track and trace, som sendes i en email eller SMS, når pakken har forladt vores lager.
ORDREN ER IKKE KOMMET EFTER 2-3 HVERDAGE - HVAD SKAL JEG GØRE?

Vi sender alle danske forsendelser med dag-til-dag levering, med GLS og DAO (Ekspres Morgenlevering), så din ordre vil som hovedregel allerede være fremme den efterfølgende hverdag, fra det tidspunkt du modtager mailen om forsendelse. Det sker dog sjældne gange at en ordre bliver forsinket med en enkelt dag under forsendelsen.
 
Hvis du ikke har modtaget din ordre efter 2-3 hverdage, fra du modtog forsendelses-mailen, må du endelig kontakte os, så vi kan sørge for at du får dine varer hurtigst muligt.
 
Inden du kontakter os, må du venligst gerne dobbelttjekke din ordrebekræftelse for om din leveringsadresse passer. Hvis der er sket en tastefejl, hvis husnummeret mangler eller hvis navnet på personen som skal modtage pakken ikke har navn på postkassen (ikke for levering til virksomhed), sender eks. GLS/DAO din pakke retur til os. Dette er en langsommelig proces og tager typisk en uge. I tilfælde af at vi får din ordre retur, kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde en løsning.
 
 • Vores kundeservice kan kontaktes på:
  Mail: info@trendcover.dk (besvares hurtigst muligt på hverdage – senest indenfor 24 timer)
  Telefon: 2364 0822 (i tidsrummet 13:00 – 15:00 på hverdage)
RETUR & FORTRYDELSESRET
RETURVEJLEDNING - Hurtig og nem returnering Returkode / Returlabel. Se mere her...
BESTILT EN FORKERT VARE - OMBYTNING

 
Hvis du ved en fejl er kommet til at bestille dit cover eller andet, til en anden model end den du har, er det nemt at få det byttet til den rigtige. Du kan dobbelttjekke med din ordrebekræftelse, som du fik på mail, om hvorvidt du er kommet til at købe til en forkert model, eller det er os der ved en fejl er kommet til at sende dig noget forkert.
HVIS DU VED PRÆCIS HVILKEN VARE DU VIL HAVE OMBYTTET TIL
 • Du skal blot lave en ny ordre med den rigtige vare, så sørger vi for at sende den nye ordre så hurtigt vi kan.
 • Den forkerte vare pakkes tilbage i boblekuverten den kom i. I kuverten skal du vedlægge en seddel med ordrenummer eller en kopi af kvitteringen/ordrebekræftelsen, samt skrive at varen sendes retur.
 • Kuverten sendes til vores adresse:
  TRENDCOVER.DK
  Sindalsvej 3
  8240 – Risskov
 • Vi overfører pengene for varen retur til det betalingskort som blev brugt til at betale ordren med. Gave: Overførsel til anden konto Er varen modtaget som gave, og ønsker du pengene overført til en anden konto, bedes du vedlægge en seddel med konto – og registreringsnummer. Pengene vil være tilbage på kontoen indenfor 1-3 hverdage, fra vi har modtaget kuverten. Hos os skal du ikke vente flere uger på at få dine penge tilbage.
RETURVEJLEDNING - Hurtig og nem returnering Returkode / Returlabel. Se mere her...
HVIS DU ER I TVIVL HVILKEN VARE DU VIL HAVE OMBYTTET TIL
 • Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få hjælp til at finde det rigtige: Mail: info@trendcover.dk (besvares hurtigst muligt på hverdage – senest indenfor 24 timer) Telefon: 2364 0822 (i tidsrummet 13:00 – 15:00 på hverdage)
 • Når du har fundet den rigtige vare, skal du blot lave en ny ordre med den rigtige vare, så sørger vi for at sende den nye ordre så hurtigt vi kan. Den forkerte vare pakkes tilbage i boblekuverten den kom i.
 • I kuverten skal du vedlægge en seddel med ordrenummer eller en kopi af kvitteringen/ordrebekræftelsen, samt skrive at varen sendes retur.
 • Kuverten sendes til vores adresse:
  TRENDCOVER.DK
  Sindalsvej 3
  8240 – Risskov
RETURVEJLEDNING - Hurtig og nem returnering Returkode / Returlabel. Se mere her...
DU HAR MODTAGET EN ANDEN VARE END DEN BESTILTE

Det kan desværre ske at vi ved en fejl er kommet til at sende dig en forkert vare. Hvis dette er tilfældet skal vi nok sørge for at du får den rigtige vare så hurtig som muligt, og returporto skal vi selvfølgelig nok stå for.
 
 • Du skal blot kontakte vores hjælpsomme kundeservice, så får vi opklaret fejlen og sendt dig din rigtige vare. Vores kundeservice kan kontaktes på: Mail: info@trendcover.dk (besvares hurtigst muligt på hverdage – senest indenfor 24 timer) Telefon: 2364 0822 (i tidsrummet 13:00 – 15:00 på hverdage)
Du kan dobbelttjekke med din ordrebekræftelse, som du fik på mail, om hvorvidt du er kommet til at købe til en forkert model, eller det er os der ved en fejl er kommet til at sende dig noget forkert.
VAREN VAR DEFEKT VED MODTAGELSE

Vi gør hvad vi kan for at pakke alle ordrer så forsvarligt som muligt, men det er desværre ikke altid nok, så det kan ske at pakken eller kuverten får en lidt for hård behandling under forsendelsen.
 
Hvis din vare er knækket eller på anden måde gået i stykker ved modtagelsen, skal du blot sende en mail til os med et eller to billeder af skaden på varen. Herefter bliver du kontaktet af vores kundeservice, som vil sørge for en erstatning af varen.
 
Eventuel returporto og ekstra porto, skal vi selvfølgelig nok stå for, så det kommer ikke til at koste dig yderligere.
FORTRYDELSE AF KØB

Du kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens § 17.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@trendcover.dk eller ved at benytte Returvejledningen (se herunder). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.
 
RETURVEJLEDNING - Hurtig og nem returnering Returkode / Returlabel. Se mere her...
 
FORTRYDELSE INDEN ORDRE ER AFSENDT
 
Hvis du ønsker at fortryde dit køb inden vi har nået at sende din ordre, skal du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt.
 
 • Vores kundeservice kan kontaktes på: Mail: info@trendcover.dk (besvares hurtigst muligt på hverdage – senest indenfor 24 timer) Telefon: 2364 0822 (i tidsrummet 13:00 – 15:00 på hverdage)
 
FORTRYDELSE EFTER ORDRE ER AFSENDT – RETURNERING AF VARE
 
Vi har gjort det så nemt og enkelt som muligt, hvis du skulle ske at fortryde dit køb.
 
 • Varen pakkes tilbage i boblekuverten/papkassen den kom i. I kuverten eller papkassen skal du vedlægge en seddel med ordrenummer eller en kopi af kvitteringen/ordrebekræftelsen, samt kort skrive hvad der skal ske efterfølgende. Om du ønsker pengene retur, varen ikke passer eller noget helt tredje.
 • Kuverten sendes til vores adresse:
  TRENDCOVER.DK
  Sindalsvej 3
  8240 – Risskov
RETURVEJLEDNING - Hurtig og nem returnering Returkode / Returlabel. Se mere her...
Hvis du fortryder dit køb, har du mulighed for at sende din/dine varer retur til os, og modtage en refundering af varen/varerne. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter
 
 • Returnering af en hel ordre (alle varer i ordren) Hvis du benytter din fortrydelsesret for hele ordren, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder de leveringsomkostninger du har betalt til os, i forbindelse med dit køb.
 • Returnering af en del af en ordre (nogle varer i ordren) Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får refunderet leveringsomkostningerne du har betalt til os, i forbindelse med dit køb, hvis du fortryder en del af dit køb.
 
Beløbet returneres uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Du kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens § 17.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@trendcover.dk eller ved at benytte Returvejledningen (se herunder). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.
RETURVEJLEDNING - Hurtig og nem returnering Returkode / Returlabel. Se mere her...
Læs mere under Vilkår
REKLAMATION
 
I forhold til reklamation, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice forinden.
 
Hvis din vare var defekt ved levering – se da under afsnittet ”Varen var defekt ved modtagelse”
 • Varen pakkes forsvarligt i en kuvert/kasse eller andet. Heri vedlægges en seddel med ordrenummer eller en kopi af kvitteringen/ordrebekræftelsen, samt kort skrive hvad reklamationen skyldes samt hvad der skal ske efterfølgende. Om du ønsker pengene retur, varen ikke passer eller noget helt tredje.
 • Kuverten sendes til vores adresse:
  TRENDCOVER.DK
  Sindalsvej 3
  8240 – Risskov
RETURVEJLEDNING - Hurtig og nem returnering Returkode / Returlabel. Se mere her...
AFHENTNING
KAN JEG SELV AFHENTE MINE VARER
 
Nej. Det er ikke muligt at bestille afhentnig af varer på nuværende tidspunkt
EAN-BETALING
EAN BETALING - KOMMUNALE KUNDER, OFFENTLIGE INSTITUTIONER OG STORE VIRKSOMHEDER
 
Hos TRENDCOVER.DK er det nemt for store virksomheder og offentlige institutioner at handle med EAN-nummer.
TRENDCOVER.DK tager intet gebyr for EAN-fakturering og vores betalingsbetingelser er netto 30 dage.
 
EAN-BESTILLING PÅ E-MAIL

Du skal blot finde de varer I ønsker, og sende en e-mail med bestillingslisten til info@trendcover.dk eller kontakt kundeservice på telefon 2364 0822.
 
Denne mulighed kan både benyttes for varer vi har på lager, samt for varer vi skal bestille hjem.
 
Du bedes skrive følgende oplysninger:
 
 • Antal + Fulde navn på produkt(er)
 • Navn på institution
 • Navn på kontaktperson
 • Leveringsadresse
 • EAN-nr. (13-cifret)
 • Telefonnummer til kontaktperson
 • E-mail
 • Evt. bemærkninger til bestillingen
 
Vi kan skaffe tilbehør til alle telefoner og tablets på markedet, så hvis der er varer I ønsker, som ikke findes på vores side, så kan vi sagtes hjælpe alligevel.
 
Vores leveringstid på lagervarer er 1-2 hverdage.
 
På skaffevarer og store partier skal der forventes en leveringstid på 7-14 dage.
 
KONTAKT OS ENDELIG FOR SPØRGSMÅL - VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE
 
Telefon: +45 2364 0822