Indkøbskurv

Huawei Mate 20 Lite Cover - Skærmbeskyttelse - Oplader

Huawei Mate 20 Lite
Sortering
Sortering
Tilbud
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle
  1. Ringke Mini Taske - Sort

    249,00 kr
  2. Ringke Mini Taske - Beige

    249,00 kr

Huawei Mate 20 Lite

I september udkom den nye Huawei Mate 20 Lite, som er den prismæssige letvægtsmodel i den nye Mate 20 serie. Du kan forvente at få en telefon, som er spækket med lækre detaljer samt et knivskarpt og gennemført design. Huawei Mate 20 Lite drives af et Hisilicon Kirin 710 (12 nm) chipset, som leverer 75% bedre single core performance og 68% bedre multicore performance end sin forgænger Huawei Mate 10 Lite. Prismæssigt befinder vi os på samme niveau som sidste års model samtidig med, at du får en telefon, der er prop fyldt med ny teknologi.

Huawei Mate 20 Lite cover

Når du skal vælge cover, er det vigtigt først at sætte sig ind, hvad skal der egentlig reelt er brug for i din situation. På TRENDCOVER.DK spænder vores sortiment af covers meget bredt, og du kan derfor her læse lidt omkring de forskellige produkttyper, som vi tilbyder. Det mest udbredte cover er et TPU-plastik cover til Huawei Mate 20 Lite, der kendetegnes ved at være meget fleksibelt og derved ekstra godt beskyttende overfor pludseligt tab eller stød af telefonen. Det næste i rækken er PC plastik, som modsat TPU kendetegnes ved at være meget robust samt slagfast, og det egner sig derved godt til personer, der benytter sin telefon i udsatte miljøer. Måske søger du et cover til Huawei Mate 20 Lite, der har lidt ekstra at stå imod med, så skal du vælge et hybridt cover, som er en blanding af både TPU og PC-plastik.

Huawei Mate 20 Lite flip cover

Ønsker du noget mere praktisk, hvor du både får fremragende 360 graders beskyttelse, og hvor du samtidig også har mulighed for at samle cover og pung i ét? Så er et Huawei Mate 20 flip cover det helt rette produkt til dig. Alle vores flip covers kommer i flotte designs, og så er de med garanti altid lavet i lækre materialer. Et flip cover til Huawei Mate 20 Lite fra TRENDCOVER.DK er ikke blot et cover, det er imod også en stilren accessory, som du kan have med dig overalt, da det passe ind til næsten enhver lejlighed.

Huawei Mate 20 Lite skærmbeskyttelse

Du kender sikkert allerede følelsen – Følelsen af at tabe telefonen og at man nærmest ikke tør samle den op, da man frygter at skærmen nu er fuldstændig smadret. Denne følelse kan du minimere ved brug af et Huawei Mate 20 Lite PanzerGlass, som sættes ovenpå den rigtige skærm, og skulle det ske at du tabte din telefon, så vil skærmbeskyttelsen tage så meget af slaget som muligt. Der er også andre fordele ved brug af et hærdet glas til Huawei Mate 20 Lite, nemlig at du kan holde din skærm fri for de velkendte lommeridser, der opstår når telefonen ligger i lommen sammen med f.eks. nøgler.

Huawei Mate 20 Lite tilbehør

Undgå at løbe tør for plads med et microSD hukommelseskort, eller gør det super nemt at tage en selfie med en af vores mange selfie stænger. Du kan også vælge at nyde den gode musik fra din telefon i bilen med et jackstik. Dette er blot et lille uddrag af det mobiltilbehør til Huawei Mate 20 Lite, som du kan finde på TRENDCOVER.DK.