Indkøbskurv

Huawei Mate 20 Pro Cover - Skærmbeskyttelse - Oplader

Huawei Mate 20 Pro
Sortering
Sortering
Tilbud
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle
  1. Ringke Mini Taske - Sort

    249,00 kr
  2. Ringke Mini Taske - Beige

    249,00 kr

Huawei Mate 20 Pro cover

Når du betaler mange penge for en telefon, så er det også yderst vigtigt, at den får den helt rette beskyttelse. Til dette foretagende er det også yderst vigtigt, at du først klarlægger overfor dig selv, hvilke kriterier samt behov du har, og at du herefter vælger et cover til Huawei Mate 20 Pro, som har mulighed for at opfylde disse. Hvis din telefon ikke til daglig befinder sig i udsatte miljøer, og skal den blot beskyttes mod almindelig hverdags slitage, så vil et PC eller TPU-plastik cover til Huawei Mate 20 Pro være at fortrække, da PC-plastik er meget robust samt slagfast og TPU-plastik er fleksibelt og støddæmpende. En anden mulighed og et alternativ for plastik kunne også være et silikonecover til Huawei Mate 20 Pro. Fordelene ved sådan et cover er at det er mere fleksibelt end TPU-plastik, og grundet denne fleksibilitet kan coveret strækkes, og det vil derfor sidde som støbt omkring telefonen, det har dog den ulempe, at det ikke er specielt slagfast modsat både TPU & PC-plastik.

Huawei Mate 20 flip cover

Ønsker du derimod yderligere beskyttelse, så kunne et flip cover være det ideelle valg, da du her får 360 beskyttelse omkring telefonen. En anden praktisk ting ved et Huawei Mate 20 Pro flip cover er, at der er plads til kreditkort samt kontanter, og på den måde kan du samle cover og pung i ét. En sidste og ekstra fed feature som du får i et Huawei Mate 20 Pro flip cover er standerfunktionen, som gør det muligt for dig at se film og serie nemt og bekvemt.

Huawei Mate 20 Pro skærmbeskyttelse

Det er vigtigt at passe på skærmen på sin telefon, ikke kun fordi at det kan være en dyr affære at tabe sin telefon men derimod også fordi, at en smadret skærm ødelægger helhedsindtrykket og brugeroplevelsen på telefonen. Du kan minimere chancerne for skader på skærmen med et PanzerGlass til Huawei Mate 20 Pro, du sætter blot glasset ovenpå din rigtige skærm, og skulle det ske, at du taber din telefon, så tager glasset så meget af slaget som overhovedet muligt. En anden fordel ved et Huawei Mate 20 Pro hærdet glas er, at du ligeledes undgår de almindelige lommeridser, som vi kender det fra dagligdagen, når telefon og f.eks. nøgler ligger sammen i lommen. Find den skærmbeskyttelse til Huawei Mate 20 Pro, som passer og opfylder dine behov på TRENDCOVER.DK.

Huawei Mate 20 Pro tilbehør

Det er vigtigt altid at have grejet i orden, og derfor har du også mulighed for at finde en masse forskelligt tilbehør til Huawei Mate 20 Pro. Er du meget aktiv, så kunne et løbearmbånd til Huawei Mate 20 Pro være ideelt, og dette kunne krydres med et dertilhørende sports headset. Mulighederne er mange, og du kan finde alt dit Huawei Mate 20 Pro tilbehør i vores webshop inde på TRENDOCVER.DK