Indkøbskurv

iPhone 11 Pro Max Cover - Skærmbeskyttelse - Oplader

iPhone 11 Pro Max
Sortering
Sortering
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle

iPhone 11 Pro Max cover & tilbehør

Find dit næste iPhone 11 Pro Max cover samt skærmbeskyttelse her hos TRENDCOVER.dk. Vi har et ekstraordinært udvalg af covers hvor du blandt andet vil finde fleksible og stødabsorberende covers, som giver dig en diskret men fremragende beskyttelse af din nye iPhone. Du kan også investere i et flipcover til iPhone 11 Pro Max som giver dig en 360 graders beskyttelse af din telefon samtidig med, at du har mulighed for at give din iPhone et unikt, eksklusivt og personligt look.

Med en skærm på hele 6.5" er det aldeles anbefalelsesværdigt at erhverve sig et panserglas til iPhone 11 Pro Max. Med et panserglas har du mulighed for at beskytte din iPhone mod dagligdagens slid samt mod slag og tab. Dette vil komme dig til gode hvis du en dag ønsker at sælge din telefon og ligeledes undgår du at betale for en dyr reperation af din smadrede skærm.

Alt udstyr fra TRENDCOVER har tilfælles at være produceret i allerbedste kvalitet. Du vil finde covers og skærmbeskyttelse til iPhone 11 Pro Max fra alverdens kendte brands såsom Apple, iDeal Of Sweden, Richmond and Finch, PanzerGlass og mange flere.