Indkøbskurv

iPhone 11 Pro Max Skærmbeskyttelse

Sortering
Sortering
Pris (høj til lav)
Pris (lav til høj)
Nyeste
Alphabetisk: A-Z
Alphabetisk: Z-A
120
240
360
Alle

iPhone 11 Pro Max panserglas

Beskyt din nye iPhone med et panserglas til iPhone 11 Pro Max i hærdet glas som vil tage stødet ved utilsigtede tab eller slag. I denne kategori vil du både støde på helt transparente panserglas samt panserglas med en sort ramme langs kanten af din skærm. Invester i et panserglas og undgå dyre reparationer af din smartphoneskærm i fremtiden. 

Selvom et panserglas dækker hele skærmen, vil det ikke påvirke telefonens touch-funktion, denne vil stadigvæk være fuld funktionel. Panserglasset er desuden også diskret og tyndt, så din telefon kommer heller ikke til at føles tungere eller uhandy. 

For mange kan det virke unødvendigt med et panserglas til iPhone 11 Pro Max, men eftersom at skærmen på iPhones efterhånden bliver større og større, og mange funktioner såsom hjem knappen efterhånden er indbygget deri, så er det meget vigtigt, at man passer på sin skærm, da telefonen hurtigt kan blive ubrugelig, og hvis du holder det oppe imod en enkelt reparation af skærmen, så bliver panserglasset hurtigt en virkelig god investering.