Indkøbskurv

Samsung Galaxy S21 Cover - Skærmbeskyttelse - Oplader

Samsung Galaxy S21
Sortering
Sortering
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
Alle

Samsung Galaxy S21 Tilbehør

Samsung Galaxy S21 er en telefon der fortjener god beskyttelse, det ville være ærgerligt hvis din mobil gik i stykker, når den nu er så god. Her på TRENDCOVER kan du finde et Samsung Galaxy S21 cover så du kan beskytte din mobil mod slag og tab, der er en stor risiko for at din telefon tager skade når den ryger på gulvet, derfor er det smart at have et mobilcover til Samsung Galaxy S21 på. Foruden covers er det også smart at købe skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S21 da skærmen er et meget udsat område på telefonen.

 

Samsung Galaxy S21 Cover

TRENDCOVER kan du finde mange forskellige mobilcovers, det er muligt både at finde flipcovers og bagside covers i alverdens farver og materialer. Så uanset om du leder efter et Samsung Galaxy S21 cover af silikone, plastik eller læder der er neutrale eller farverige så er der en god chance for at du kan finde det hos os. Der er forskellige fordele ved forskellige typer af mobilcovers, et flip cover giver en god beskyttelse både til skærmen, bagsiden og kanterne når det er lukket sammen, derudover er der oftest standerfunktion og kortholdere i de flipcovers du finder på TRENDCOVER. Et Bagside cover fylder ikke så meget i lommen og kan findes i mange forskellige materialer. Et Håndværker cover til Samsung Galaxy S21 er et rigtig godt valg hvis du arbejder et sted hvor telefonen er en nødvendighed, men særligt udsat. Et Samsung Galaxy S21 Håndværker Cover er lavet til at give en utrolig stærk beskyttelse og kan derfor oftest klare en hårdere behandling end et normalt mobilcover.

 

Samsung Galaxy S21 Skærmbeskyttelse

Hærdet glas og beskyttelsesfilm er to former for Samsung Galaxy S21 skærmbeskyttelse du kan vælge mellem. De ligger begge som et beskyttende lang over skærmen og bekæmper risikoen for ridser og knust glas. Din skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S21 kan godt få revner eller blive knust, skulle dette ske, så kan du tage det af og påsætte et nyt stykke hærdet glas eller beskyttelsesfilm. Derved vil du kunne nøjes med et skærmbeskyttelses skift i stedet for en hel skærmreparation.